Välkommen till

Masthuggsterrassen 12E

Masthuggsterrassen 12E
1:a Masthugget

Kvadratsmart etta i populär förening


Välkommen till Masthuggsterrassen 12E och denna ljusa och välplanerade etta, belägen i den eftertraktade Masthugget! Öppna ytor erbjuder mångsidiga möbleringsalternativ med utrymme för både en sovdel och en sällskapsdel. Ett smakfullt fullutrustat kök och ett rymligt badrum med dusch kompletterar bostaden. Detta är det perfekta boendet för en student eller för den som söker sitt första egna hem!

Bostaden har genomgått en totalrenovering år 2024.

Brf Masthugget är för närvarande Sveriges största bostadsrättsförening. Det är en välmående förening med en stabil ekonomi som, tack vare sin storlek, kan erbjuda bekvämligheter och fördelar utöver det vanliga. Det inkluderar gott om garageplatser, bilkooperativ, snickeri- och målarlokal, gym och bastu samt festlokal med mera.
Varmt välkomna till visningen!

I Masthugget bor du i charmiga kvarter med gångavstånd till Linnéstaden och Långgatornas mångfald av restauranger, kaféer, barer och butiker. Masthuggets huvudstråk är Fjällgatan, där du hittar minilivs, grönsakshandlare, bageri, videobutik, florist, frisör, kafé och pizzeria. Här bor du även nära Slottsskogens gröna områden, Masthuggskyrkans imponerande utsiktsplats och älvinloppet med Klippan och Röda Sten.
Med bra bussförbindelser genom linje 61 som stannar nära huset, samt enkla möjligheter att ta sig till önskade destinationer till fots eller med cykel, erbjuder Masthugget goda kommunikation

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Välkomna på visning!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Masthugget
Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta