Välkommen till

Brynolfsgatan 3B

Brynolfsgatan 3B
2:a Johanneberg / Almedal

Funkischarm med balkong i soligt västerläge

Välkomna till denna härliga funkistvåa med bevarad originalcharm högst upp i huset vilket ger ett fint ljusinsläpp. Trivsamma sociala ytor med vardagsrum och kök som inbjuder till umgänge, harmoniskt sovrum med bra förvaring samt helkaklat badrum. Ljuvlig balkong i eftertraktat västerläge med grönskande omgivningar. Här bor ni med närhet till alla bekvämligheter och kommunikatorer som tar er enkelt och snabbt runt staden. Välskött och omtyckt förening!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en möblerbar hall med naturlig plats för fri avhängning samt ytterligare förvaringsmöjligheter i en generös klädkammare samt en inbyggd garderob. Hallen utgör bostadens nav varifrån ni når alla rum. Golvet kläs av parkett och väggarna är målade i en beige ton.

Vardagsrummet är väl tilltaget med generösa ytor som bjuder in till en rad olika möbleringsalternativ, såväl för avslappnade kvällar i tv-soffan som för trevliga sammankomster kring ett matsalsbord. Fina 50-talsdetaljer är bevarade såsom den vackra fickbensparketten och fönsterbräda i sten. Väggarna är målade i samma ton som i hallen. Från vardagsrummet nås bostadens balkong i bästa västerläge där ni kan njuta av de många soltimmarna och en grönskande vy över parken.

Trivsamt kök med inredning i benvitt tillsammans med bänkskiva i ek samt stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av hällspis med varmluftsugn, kolfilterfläkt, diskmaskin samt kyl med frys. På golvet ligger klinker och väggar är målade i vitt. Intill fönstret ryms en matplats för fyra personer.

Rogivande sovrum som är tyst beläget mot parken. Här ryms en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt byrå om så önskas. Goda förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob. Golvet kläs av laminat och väggarna är målade i mörkblått.

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och ljusblå klinker på golv. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, duschhörna med vikväggar i glas samt toppmatad tvättmaskin.

I föreningen finns gästlägenhet, bokningsbart biljardrum och bastu att tillgå. För dig med bil erbjuds gratis parkering i området, och för den som vill åka kollektivt når du knutpunkten Korsvägen på endast fyra minuter med spårvagn. Stora livsmedelsbutiker såsom Willys och Ica Maxi når du med promenadavstånd från bostaden. För den träningsintresserade finns Nordic Wellness och Fysiken i närheten liksom Safjällets naturreservat med ett cirka 2,5 km långt elljusspår. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till stadens puls - helt enkelt det bästa av två världar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg Almedal
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta