Välkommen till

Göketorpsgatan 47

Göketorpsgatan 47
1:a Örgryte

Välplanerad bostad i nyproducerat hus med stor balkong

Välkommen till denna stilrena bostad från 2022. Här finner du sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt en avskild sovalkov. Den stora balkongen i ett fritt och högt läge blir som ett extra rum under årets varmare månader. Stort och helkaklat badrum med tvättmaskin.

Läs hela beskrivningen
Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Välkommen högt upp i huset och kliv in i denna fantastiska lägenhet!

Här möts du av en välkomnande entré med plats för avhängning. Väggarna är vitmålade och golvet pryds av snygg ekparkett i trestav som är genomgående i hela lägenheten.

De valda inredningskonceptet "Suite" har en genomtänkt hotellkänsla där HTH-köket som är helt ton i ton bildar en sobert grå fond i planlösningen. De handtagslösa överskåpen har istället en indragen bottenplatta som möjliggör den avskalade estetiken. De grå luckorna har en kantlist i ek som går igen i golvet. Köket är utrustat med induktionshäll, mikrougn, spisfläkt, integrerad diskmaskin samt en integrerad kyl/frys. Intill köket finnes två garderober för förvaring.

Allrummet har ett rikligt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti med utgång till bostadens generösa balkong. Utsikten sträcker sig över områdets lummiga miljöer. Tack vare den öppna planlösningen finns plats för mindre soffgrupp och matbord samt en säng i den avskilda sovalkoven.

Badrummet är stilrent helkaklat med ett grafiskt stående kakel och ett fönster bidrar till ett fint ljusinsläpp samt vädringsmöjligheter. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegel samt dusch med vikbara väggar. Badrummet är dessutom utrustat med tvättmaskin vilket underlättar vardagen.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte

Snickarglädje, skogspromenader & storstadspuls


Välkommen till populära Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer. Bostäderna är omgärdade av prunkande trädgårdar och de smala gatorna kantas av högväxta träd.

Göteborgs stadskärna nås lätt med cykel, spårvagn, buss eller bil. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum och dit går det snabbt att ta sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer som Coop och Ica Kvantum och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. I området finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bland annat öppen förskola, bibliotek och hälsotek.

Det vackra angränsande Delsjöreservatet och Härlanda Tjärn gör att grönskan samt bad finns på nära håll för de boende i Örgryte. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter. Ytterligare gym- och motionsanläggningar finns exempelvis i Lunden och i Valhallabadet. GLTK med tennis, padel och Nordic Wellness samt ridklubben Göteborgs Fältrittklubb.

Örgryte erbjuder ett stort utbud av restauranger som restaurang Intill, Oizo, Vinnarium och Enoteca Roma såväl som restauranger utmed Danska vägen och Redbergsplatsen.

Örgryte inbjuder till ett behagligt och exklusivt boende i en av Göteborgs vackraste stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta