Välkommen till

Norra Gubberogatan 17

Norra Gubberogatan 17
2:a Olskroken

Väldisponerad tvåa med trevlig utsikt mot grönskande Gubberoparken

Välkommen till denna fantastiska tvåa i trevliga Olskroken! Här erbjuds ni en bostad med trevliga sociala ytor med kök och vardagsrum i öppet samband, sovrum med goda förvaringsmöjligheter, rymlig hall samt fräscht badrum med mysigt badkar. Stora fönsterpartier som bidrar med trevlig ljus och generös takhöjd skapar en luftig och rymlig känsla i bostaden.

Här bor ni i ett lugnt område med trevliga Gubberoparken precis utanför fönstret samt med närhet till Olskrokstorget och dess utbud av mataffärer, butiker, restauranger, gym och bra kommunikationer med mera!

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en välkomnande och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i två platsbyggda garderober med överskåp samt en rymlig klädkammare. I hallen finns plats för fri avhängning av ytterkläder samt övrigt möblemang. Genomgående trägolv och ljusa väggar.

Vidare in möts ni av den trevliga öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som bjuder in till samvaro med familj och vänner. Ljusinsläppet från det generösa fönsterpartiet i vardagsrummet bidrar till en luftig känsla. I vardagsrummet erbjuds flera möbleringsalternativ med plats för soffgrupp, tv-bänk, matbord samt övrigt möblemang.

Köksinredningen är från Ikea och går i vitt och kombineras med en grå bänkskiva i laminat samt stänkskydd i grå fibo. Den maskinella utrustningen är från Ikea och utgörs av induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Goda förvaringsmöjligheter ges i såväl lådor och skåp som sträcker sig till taket.

Sovrummet kan inredas med en dubbelsäng samt tillhörande inredning. Ett stort fönster bidrar med behagligt ljusinsläpp. En rymlig garderob ger goda förvaringsmöjligheter.

Fräscht badrum med vitt kakel på väggarna samt en bård med svart mosaik. Inredningen utgörs av wc, handfat, kommod, spegelskåp med belysning samt badkar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Olskroken
Torghandel, småstadscharm och storstadspuls
Olskroken är ett område med gamla anor. Idag blandas moderna bostadshus med 50-talsarkitektur och äldre byggnader. Kring Redbergsplatsen står vackra landshövdingehus samt den pampiga St. Paulikyrkan.

Vid Olskrokstorget pågår traditionell torghandel, här finns flera fiskebodar, blomsterförsäljare och annat smått och gott. Vid torget finns även butiker och matställen. Kommunikationerna i området är goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Redbergsskolan och Redbergsteatern har ett stort utbud av kurser, föredrag och föreställningar. I Härlanda Park ligger kulturhuset Kåken som rymmer bl.a. bibliotek, öppen förskola och café. Flera träningsanläggningar finns på nära avstånd.

Gröna oaser finner man exempelvis i Östra kyrkogårdens park, i Redbergsparken och i Delsjöreservatet. I de lummiga skogarna finns vandringsleder, motionsslingor, ridvägar och badsjöar. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Olskroken inbjuder till ett bekvämt och trivsamt boende i Göteborgs östra centrum. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta