Välkommen till

Sankt Sigfridsgatan 83B

Sankt Sigfridsgatan 83B
2:a Örgryte

Gaveltvåa med stor markplansterrass och garageplats

En toppmodern tvårummare med stor markplansterrass om hela 30 kvm i soligt läge. Hela bostaden är ljus och ger härlig rymd tack vare den extra höga takhöjden och generösa fönsterpartier. Vardagsrum och kök är i öppen planlösning och bjuder in till social samvaro. Köket har gott om förvaring då skåpen går hela vägen upp till tak. Väl tilltaget sovrum med utgång till den härliga uteplatsen. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare som förenklar vardagen. Här bor man i ett attraktivt läge nära natur och storstadens puls!

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens kvadratmeter disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i möblerbar hall med gott om förvaring och avhängningsmöjligheter bakom en skjutdörrsgarderob i spegelglas som sträcker sig från golv till tak. Ljuset letar sig in i hallen och speglar sig i en generös väggspegel. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger vacker ekparkett. Stilrena och enhetliga ytskikt är genomgående i bostaden och lämnar en neutral bas för er att inreda efter. Ovanligt generös takhöjd ger en fantastisk rymd och karaktär.

Vidare finner ni kök och vardagsrum i en delvis öppen planlösning som bjuder in till social samvaro och gemenskap. Den fina ekparketten återfinns här tillsammans med vitmålade väggar. I vardagsrummet finns gott om plats för soffa och övrigt möblemang.

Köket är stilrent med vacker estetik och goda förvaringsmöjligheter bakom de vita släta överskåpen som når upp till tak. Mellan väggskåpen och den svarta bänkskivan i granit sitter stora antracitgråa kakelplattor. Ni erbjuds kvalitativa vitvaror såsom spishäll, köksfläkt, inbyggd ugn och mikro i behaglig arbetshöjd, diskmaskin, kombinerad kyl och frys. Plats för matbord finns invid fönstret. Här kan man duka upp till långbord både inne och ute och umgås med familj och vänner.

Sovrummet är rogivande med gott om utrymme för en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Kläderna förvarar ni på bästa sätt i platsbyggda garderober bakom spegelskjutdörrar som når från golv till tak. Rummet har ett fint ljusinsläpp tack vara sitt gavelläge med fönster i två väderstreck. Från sovrummet når man bostadens stora uteplats. Här kan ni börja morgonen med en kopp kaffe och njuta av lugnet. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger även här ekparkett.

I anslutning till hallen har ni ett superfräscht helkaklat badrum. Svart klinkergolv med behaglig golvvärme och vita stora avlånga kakelplattor på väggen. Inredningen består av en duschhörna med glasvägg, toalett, handfat och kommod, spegel samt handdukstork med timer. I taket sitter spotlights med dimmer. Här har man lyxen att ha en egen tvättdel med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Ovan den svarta bänkskivan sitter två väggskåp med gott om förvaring. Vädringsfönstret ger ett fint ljusinsläpp.

Ett rymligt källarförråd tillhörande lägenheten finns i samma trapphus. Parkering nås bekvämt med hissen en våning ner även denna i samma trapphus.

Här bor du med alla bekvämligheter i ett trevligt och mycket omtyckt område, nära till naturen och city. Den stora markterrassen kommer att skänka många härliga dagar att njuta av!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Skår

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta