Välkommen till

Kalendervägen 61

Kalendervägen 61
3:a Kortedala

Välplanerad trea med trivsam balkong

Högst upp i huset välkomnas ni in till denna hemtrevliga trea med en rymlig planlösning på 65 kvadratmeter och en härlig balkong belägen i väster. Lägenheten erbjuder en inbjudande atmosfär och gott om ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Bostaden har genomgående tidlösa materialval med ett välplanerat kök, ett stort vardagsrum, två rymliga sovrum och ett helkaklat badrum. Läget i Kortedala ger närhet till grönområden, skolor och goda kommunikationer, vilket gör detta till en idealisk bostad för dig som söker både lugn och enkel tillgång till stadens bekvämligheter.

Läs hela beskrivningen
Oskar
ansvarig mäklare
Oskar Allard
Fastighetsmäklare
0735-16 22 63 oskar.allard@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Oskar
ansvarig mäklare
Oskar Allard
Fastighetsmäklare
0735-16 22 63 oskar.allard@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på oskar.allard@lundin.se.

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i 3 garderober. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade i ljus kulör.

Ljust vardagsrum som präglas av ett generöst fönsterparti i insynsskyddat och högt läge med vacker utsikt över de grönskande omgivningarna. Vardagsrummet kan inredas med soffa och matsalsbord för stora middagssällskap. Golvet kläs av vacker parkett i holländsläggning och väggarna är vitmålade samt i en härligt grön kulör.

Praktiskt kök med gott om förvaring och arbetsyta, vita köksluckor, grå bänkskiva i laminat samt stänkskydd i vitt kakel. Köket är utrustat med hällspis med ugn, fläkt samt diskmaskin och kyl/frys. Given plats för matbord finner ni intill ett stort fönsterparti med utsikt över Grönskan. På golvet ligger ljus parkett och väggarna har bröstpanel i mörkblått samt vitmålade väggar ovan.

Rofyllt sovrum med härligt ljusinsläpp och fri utsikt. Här finns gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och byrå samt goda förvaringsmöjligheter garderob. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade i vitt.

Gästrum/sovrum nr 2 nås från hallen och är även det väl tilltaget. Det finns plats för en dubbelsäng med sängbord på vardera sida eller en enkelsäng samt skrivbord intill väggen. Möjligheterna är många! Väggarna går i gråkulör och på golvet ligger ekparkett.

De helkaklat badrummet går i ljusa toner. Inredningen består av vägghängd wc, handfat, spegelskåp med belysning, tvättmaskin samt duschhörna med skjutdörrar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Kortedala
Bekvämt och naturskönt boende nära city
Kortedala är Göteborgs första moderna förort och byggdes upp under 1950-talet. Området präglas av hus från 50-talet med en blandad bebyggelse, här finns allt från höga punkthus till lamellhus, villor och radhus.

Området ligger med ett naturskönt läge gränsande både till Göta Älv, Lärjeån samt skogs-och bergsområden. Lärjeåns dalgång i norr erbjuder vackra promenadstigar i fantastisk natur och ett unikt djur- och växtliv. I dalgångslandskapet kring Göta älv finns vandringsled för lax och havsöring. Säveån i söder bjuder på fiske och vill man ha sin egen gröna oas att odla i finns Lärjeholmens- och Solgläntans Odlarförening. Det finns också en populär kolonistugeförening, Klaras Ängar.

Kortedala har inte mindre än fyra torg; Citytorget, Kortedala Torg, Kalendertorget och Årstidstorget. Här har du därför service, restauranger och affärer på promenadavstånd vart du än bor. Kommunikationerna till och från området är mycket bra. Du tar dig in till centrala Göteborg på cirka 15 minuter och har flera linjer att välja mellan, alla vagnar går dessutom med täta turer både dag och kväll.

Föreningslivet i Kortedala är rikt. För dig som söker motion och friluftsliv finns här flera idrottsföreningar och motionsslingor. Isdala ishall ligger nära Kortedala Torg. Stadsdelens egna museum, Kortedala museum, är inrymt i en hyreslägenhet på Adventsvägen 1. Här har man bevarat en tvårumslägenhet med möbler och föremål från 50- och 60-talet. Alla gatunamnen associerar till kalender och tideräkning.

Kortedala inbjuder till ett aktivt och behagligt boende i vackra omgivningar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta