Välkommen till

Nordhemsgatan 10

Nordhemsgatan 10
1,5:a Linnéstaden

Kvadratsmart lägenhet med exklusiva materialval i trevliga Linné

Välkomna till denna nyproducerade lägenhet med genomtänka materialval och optimal planlösning. Här bor ni i en lägenhet med allt ni kan tänkas behöva! Sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt en studio med förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum. Bostaden är dessutom bekvämt utrustad med bland annat diskmaskin och kombimaskin vilket förhöjer livskvaliteten. Lägenhetens inredningsstil går i ljusa toner och sätter en lyxig bas för ett modernt hem.

Preliminärt tillträde 2024-03-14.
Månadsavgift 3 055 kr exklusive hushållsel och varmvatten när räntegaranti löpt ut. Föreningen har räntegaranti vilket innebär ett räntetak om 4% över de närmsta tre åren. Avgiften 2618 kr anges med räntegarantin inräknad.

Nyproduktionsprojektet Ciceron, som är klart för inflytt vinter 2023/2024, ligger på Nya Masthuggskajen som är ett av innerstans mesta up-coming område. Den här helt nya stadsdelen håller på att ta form utmed vattnet i ena änden av klassiska Linnéstaden. Husen som växer fram kommer innehålla kontor, moderna hem och noga utvalda verksamheter. Detta i kombination med nya boutiquegymmet Grand Fitness, bageri, matbutik, caféer och restauranger. Här byggs dessutom en halvö ut i vattnet och spännande småbutiker samsas med två nya parker, skolor och hotell. Hela Masthuggskajen beräknas stå klart 2028.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av hallen med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en garderob och ett städskåp. Genomgående i bostaden kläs golvet av 2-stavs parkett i ljus ek och väggarna har en vit färg.

Vidare in finner ni kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köksinredningen utgörs av släta luckor i vitt med rostfria handtag på bänkskåp och push-open lösning på väggskåp. Bänkskiva och stänkskydd i en vit-grå melerad stenkomposit. Utrustningen består av induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Praktisk belysning finner ni under överskåpen i en ledlist samt i en takspotskena.

Vardagsrummet kan inredas med en soffgrupp och matbord samt övrigt möblemang. Rummet präglas av fantastiskt ljusinsläpp från två stora fönster.

Avskild studio med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Fint ljusinsläpp från ett fönster. Här finner ni även goda förvaringsmöjligheter i en garderob.

Helkaklat badrum med både kakel och klinker i en vitgrå färg samt målat tak i ljusgrått. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, kombimaskin samt duschhörna med vikbara väggar i klarglas. I taket sitter infällda spotlights.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Linnéstaden
Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta