Välkommen till

Kristinehöjdsgatan 5

Kristinehöjdsgatan 5
1:a Johanneberg

Charmig 30-tals pärla med låg avgift

Med tidlös design, tillsammans med välbevarade detaljer från förr, finns det nu chans att förvärva denna välplanerade etta. Bostaden genomsyras av fina välbevarade originalgolv i fiskbensmönster och ljust målade ytskikt som ger en naturlig bas att inreda till. De välplanerade kvadratmetrarna tillsammans med den öppna planlösningen bidrar till sociala ytor för vänner och familj samt en avskild sovalkov. En underbar bostad där du bara kan flytta in och njuta av tillvaron. Föreningens ekonomi är god med en låg belåningsgrad.

I Johanneberg bor ni i hjärtat av Göteborg med närhet till välkända restauranger, biografer, nöjesliv och kultur. Femton minuters gångväg bort finns Avenyn med sitt utbud av shopping, restauranger och nöjesliv. Knutpunkten Korsvägen erbjuder goda buss- och spårvagnskommunikationer till stadens alla hörn. I närheten finner ni även Näckrosdammen, Chalmers samt delar av Göteborgs Universitet.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts du av en hall med plats för avhängning av ytterkläder. Genomgående i lägenheten pryds golvet av vacker fiskbensparkett i original som slipades och lackades senast 2016. Väggarna är genomgående målade i en äggskalsfärgad ton under 2023.

Välplanerat allrum med avskild sovalkov. Här ryms en mindre soffa, matbord samt en säng. Ett stort fönsterparti med djup nisch i natursten bjuder på ett härligt ljusinsläpp som reflekteras fint i de ljust målade väggarna. Här finns även förvaring i en inbyggd garderob.

Det stilrena köket från Ikea är i vitt utförande med bänkskiva och stänkskydd i svart granit. Köket är utrustat med en vacker spis med ugn från Smeg, fläkt, integrerad diskmaskin, samt integrerad kyl med frys.

Helkaklat badrum med grått klinker på golv och vitt kakel på väggar. Inredningen består av wc, handfat, spegel samt dusch.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta