Välkommen till

Åsenvägen 12D

Åsenvägen 12D
3:a Lerum

Social bostad med härlig uteplats

Nu ges chansen att bli nästa ägare av denna trivsamma och nyproducerade trea i Brf Söderåsen. Här bor ni i ett centralt läge i Lerum med närhet till allt. Bostaden är socialt utformad med kök och vardagsrum i öppen planlösning, en egen uteplats och två avskilda sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Det helkaklade badrummet är praktiskt utrustat med tvättavdelning och i hallen finner du en gäst-wc. Till lägenheten tillhör dessutom garageplats.

Brf Söderåsen ligger högt med utsikt mot Aspen, men ändå inom gångavstånd till centrum och två pendeltågstationer. Projektet hade villalämnare som en viktig målgrupp. Men inte som den enda, det riktade sig också till förstagångsköpare och unga barnfamiljer. Därför skapade vi tre byggnader av två olika typer: Panoramahusen med lite större bostäder, och på andra sidan den ombonade gården, Terrasshuset med extra yteffektiva lägenheter.

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Lerum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Lerum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en stor hall med plats för avhängning av ytterkläder samt förvaringsmöjligheter i en garderob. På golvet ligger praktiskt klinker i grått. Genomgående i resten av lägenheten kläs golvet av ljus parkett och väggarna är målade i vitt.

Vidare in finner ni sociala ytor med kök och vardagsrum i öppet samband. Här är möbleringsalternativen många och kan anpassas efter era behov. Två stora fönsterparti bidrar till ett generöst ljusinsläpp.

Köket är utrustat med allt du kan tänkas behöva och modern inredning med skåp och luckor i mörkgrått tillsammans med ljus bänkskiva och stänkskydd i vitt kakel. Utrustningen består av spishäll, inbyggnadsugn, fläkt, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

De två sovrummen ligger avskilt i andra sidan av bostaden. De båda sovrummen har goda förvaringsmöjligheter och ifrån det större sovrummet nås bostadens härliga uteplats. Här ute kan du inreda med både matplats och loungegrupp. I anslutning till uteplatsen finns även ett förråd.

De helkaklade badrummet har vitt kakel på väggarna och sandfärgat klinker på golvet. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp samt duschhörna med vikbara glasväggar. Badrummet är dessutom praktiskt utrustat med en tvättavdelning bestående av tvättmaskin, torktumlare, bänkskiva samt ett väggskåp.

I anslutning till hallen finns även en gäst-wc. Det är helkaklat i ljusa färger och inrett med wc, handfatskommod samt spegel.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Lerum

Friluftsliv, storstadsliv & vackra omgivningar


Välkommen till Lerum, ett mycket trivsamt område och en kommun med ett stort utbud beläget i vackra, gröna omgivningar. Lerum ligger på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, som lätt nås med bil, buss eller pendeltåg. Det gynnsamma och rofyllda läget vid sjön Aspen är en attraktiv boplats. Lerums kommun består av Lerums centrum och flera mindre områden såsom Hulan, Öxeryd, Stenkullen och Aspenäs. Olstorp, Gråbo och Floda är samhällen som också hör till kommunen. Lerum är en mycket uppskattad boendemiljö för barnfamiljer och här finns många förskolor och grundskolor samt ett gymnasium. Föreningslivet är rikt med verksamheter inom bland annat handboll, fotboll, innebandy och ishockey. Kulturskolan har ett brett program för alla åldrar. I Lerums centrum finns ett stort utbud av butiker och matställen. Flera mindre torg med butiker och stormarknader finns också här.

Sjön Aspen är en stor tillgång i området och utmed sjön ligger fina badplatser och promenadstråk. Längs med Säveån i centrala Lerum finns trädgårdsprojektet Växtrum med flera gröna rum. Växtrum är en del i Lerums vision om att bli Sveriges ledande miljökommun. Nääs Slott och Nääs Fabriker är vackra, historiska platser. Runt om i Lerums kommun finns flera mindre badsjöar. Här finns även gott om lummiga skogar med vandringsleder, motionsspår, ridvägar och grönskande miljöer att njuta av året runt.

I Lerum lever du med närhet till både härlig natur och det moderna storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta