Välkommen till

Bomgatan 6B

Bomgatan 6B
2,5:a Johanneberg Almedal

Väldisponerad lägenhet i gavelläge med fantastiskt ljusinsläpp

Välkomna till denna fantastiska gavellägenhet med underbart ljusinsläpp och stilrena materialval. Genomtänkt bostad med social planlösning tack vare att kök, vardagsrum och matplats ligger i öppet samband. Perfekt för trevligt umgänge med familj och vänner. Bostaden erbjuder även ett stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter i sex rymliga garderober samt ett badrum utrustat med tvättmaskin för att underlätta vardagssysslorna.

Underbart läge bland charmiga landshövdingekvarter och grönskande natur. Som ett extra plus bor ni här i en stabil BRF med god ekonomi och mysig innergård samtidigt som ni har nära till allt!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför hallen möts ni av en möblerbar hall med plats för avhängning samt utrymme för förvaringsmöbel. På golvet ligger praktisk klinker i grått väggarna är delvis målade i en ljus ton samt en tapetserad fondvägg.

Vidare in i bostaden finner ni kök, vardagsrum samt matplats i ett öppet samband. Här ges otroliga sällskapsytor och ljusinsläppet är rikligt. I vardagsrummet ryms med lätthet en större soffgrupp med tillhörande möblemang och på golvet ligger ekparkett som löper tröskelfritt vidare in i matsalen. Väggarna i vardagsrummet och i matsalen är vitmålade.

Stilrent kök med inredning i vitt tillsammans med en ljus bänkskiva och stänkskydd i en blå/grön färg. Köket är utrustat med spishäll, ugn, kolfilterfläkt, diskmaskin samt kyl med frys. På golvet ligger likadant klinker som i hallen och väggarna är vitmålade. Intill ett fönsterparti finns en given plats för matbord.

Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Fantastiska förvaringsmöjligheter i en hel garderobsvägg och här finns även plats för kontorshörna. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är vitmålade.

Helkakalt badrum med vitt kakel på väggarna och mörkgrått klinker på golv. Badrummet är utrustat med wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, handdukstork, dusch hörna med vikbara väggar i glas samt tvättmaskin.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg Almedal
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta