Välkommen till

Spaldingsgatan 5

Spaldingsgatan 5
2:a Johanneberg

Ljus & härlig tvåa med fantastisk rymd

I attraktiva Johanneberg med närhet till både grönområden och stadens puls finner ni denna härligt insynsskyddade funkistvåa med generös takhöjd och balkong i ett soligt österläge. Här bor man med stora sociala ytor som bjuder in till trevliga sammankomster utan att kompromissa med avskildhet och privata ytor i rofyllt sovrum. På den generösa balkongen som badar i ljus och vetter mot grönskande omgivningar njuter man med lätthet av soliga dagar och ljumna kvällar.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts man av en väl tilltagen och öppen hall med plats för både fri avhängning och garderobsförvaring. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är tapetserade i vitt.

Rakt fram från hallen når man det ljusa vardagsrummet med härlig rymd och ett otroligt ljusinsläpp tack vare stora fönster. Härifrån når man även balkongen beläget i österläge med utsikt över grönskande omgivningar. Vardagsrummet inreder man gärna med stor soffgrupp och matplats. På golvet ligger vacker fiskbensparkett i original och väggarna tapetserade i vitt.

Ljust kök med inredning i vitt tillsammans med arbetsbänkar i laminat, stänkskydd i vitt kakel samt diskbänk i rostfritt. Köket är väloptimerat och har alla möjligheter för matlagning samtidigt som det bjuder på generös skåpsförvaring och gedigna arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av spis med ugn, fläkt samt kombinerad kyl med frys. Golvet kläs av ekparkett. Intill ett stort fönster med utsikt mot lummig grönska finns en given plats för matbord.

Sovrummet är beläget i en mer avskild del av bostaden. Här ryms dubbelsäng med tillhörande sängbord samt förvaringsmöbel. På golvet ligger parkett och väggarna kläs av en ljusgrå tapet. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns utanför sovrummet i en inre hall med platsbyggda garderober.

Badrum i ljus färgsättning med kakel på väggarna och plastmatta på golv. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, handdukstork samt duschhörna.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta