Välkommen till

Engelbrektsgatan 67 A

Engelbrektsgatan 67 A
5:a Lorensberg

Vacker sekelskifteslägenhet med exklusiva attribut & terrass

Välkomna till denna fantastiska sekelskiftesdröm på 136 kvadratmeter i populära Lorensberg! Här erbjuds ni nu en väldisponerad bostad med alla bekvämligheter som kan önskas i form av generösa sociala ytor med två stora sällskapsrum samt ett rymligt kök, tre bra sovrum, två badrum och en tvättstuga. Två fungerande kakelugnar, fantastisk slående takhöjd och vackra stuckaturer är bara några av de attribut som förgyller denna bostad. Lägenheten präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp från flertalet generösa fönsterpartier i två olika väderstreck. Som pricken över i:et har bostaden även en fantastisk terrass i sydvästläge som dessutom har grilltillstånd. På terrassen kan många trevliga stunder med familj och vänner avnjutas på under de varmare månaderna. Läget är fenomenalt och omgivningarna har allt ni kan önska. Trevlig förening med låg belåningsgrad och låg månadsavgift.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Lorensberg
Lorensberg är en av Göteborgs äldsta och vackraste stadsdelar. De pampiga, välbevarade stenhusen präglar stadsdelens utseende och har ett högt kulturhistoriskt värde.

Det centrala läget gör att allt finns nära till hands. Flera av stadsdelens gator kantas av mysiga kaféer och restauranger och trevliga butiker. Vårdmottagningar, apotek och träningsställen finns också i området. Genom en kort promenad når man Göteborgs stadskärna. Kommunikationerna är mycket goda, med Hedens busscentral och Korsvägen som knutpunkter.

Lorensberg har ett rikt musik- och kulturliv. Lorensbergsteatern stod klar 1916. I ena hörnet av den gamla Lorensbergsparken ligger Stadsbiblioteket och vid Götaplatsen ligger Konstmuseet, Konserthuset och Stadsteatern. Evenemangsstråket går genom stadsdelen från Världskulturmuseet och Liseberg bort till Ulleviarenorna.

För barnfamiljen finns flera skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Det finns också gott om föreningar inom idrott, musik och kultur.

Sköna, gröna oaser finner man här och var. Näckrosdammens lilla park ligger nära till hands. Vasaparken och Trädgårdsföreningen bjuder också på lummig grönska.

I Lorensberg lever man ett på alla sätt gott storstadsliv i vacker, klassisk Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta