Välkommen till

Brunnsgatan 24

Brunnsgatan 24
1,5:a Annedal

Väldisponerad lägenhet i en vacker & välbevarad fastighet anno 1880

Välkomna hem till denna charmiga lägenhet i ett av de vackra engelska tegelhusen som ritades av den välrenommerade arkitekten Viktor Adler. Husen har en lång och fin historia som bevarats med mycket kärlek ända sen 1880. Här erbjuds ni nu en välplanerad 1,5:a som nyproducerades 2016 med modern standard samtidigt som originalcharm finns bevarad. Lägenheten har fantastiskt fint ljusinsläpp tack vare de högresta fönsterna som dessutom erbjuder trevlig grönskande utsikt. Separat sovalkov samt helkaklat badrum med golvvärme. Ett boende med trivsam villakänsla och lummig gemensam uteplats i lugna grönskande kvarter. Närhet till city, universiteten samt fina grönområden som Slottsskogen och Botaniska.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av entrén som erbjuder plats för fri avhängning av ytterkläder. Lägenheten har genomgående ekparkett och vita väggar.

Vidare in i bostaden möts ni av den trevliga öppna och sociala planlösningen med kök och vardagsrum i öppet samband. Tidlöst HTH-kök med vita släta skåpsluckor, bänkskiva i grå laminat och stänkskydd i vitt kakel. Rostfria vitvaror som utgörs av induktionshäll, fläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Goda förvarings möjligheter i både skåp och lådor. Inbyggda spotlights i överskåpen.

Vardagsrummet präglas av härlig grönska utanför de höga fönstren med fint formspråk. Allrummet kan inredas med soffgrupp, matplats samt övrig inredning. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i en dubbelgarderob.

Praktisk sovalkov med plats för en större säng. Här erbjuds även goda förvaringsmöjligheter i en rymlig dubbelgarderob.

Ljust badrum med mörkgrå klinker och vita helkaklade väggar. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, duschhörna med rundade väggar i klarglas samt både handdusch och stor taksil. I taket sitter infällda spotlights. Ett stort fönster med frostat glas bidrar med dagsljus.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Linnéstaden Annedal
Annedal är beläget mitt i Göteborgs centrum där mysiga bostadskvarter varvas med innerstadspuls och vacker natur.

Det centrala läget gör att allt finns nära till hands. Längs hela Övre Husargatan ligger mysiga kaféer och restauranger som pärlor på rad. I kvarteren finns också mataffärer, gym, skönhetssalonger och butiker.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan, både kommunala och fristående. Det finns också många idrotts- och kulturföreningar i närheten som erbjuder aktiviteter för alla åldrar.

Området är en populär stadsdel för studenter. Göteborgs Universitet har sin huvudbyggnad vid Vasaplatsen och flera av universitetets institutioner som exempelvis Handelshögskolan ligger i området. Kommunikationerna i området är goda, med Linnéplatsen som knytpunkt.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Annedal lever man ett rikt storstadsliv i klassisk Göteborgsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta