Välkommen till

Mirandagatan 12

Mirandagatan 12
5:a Bergsjön

Familjevänligt radhus i Bergsjö Gård

Välplanerat BR-radhus i barnvänliga Bergsjö Gård! Huset har 119 välplanerade kvadratmeter som tack vare ljuset och den genomtänkta planlösning upplevs som större än så. Entréplan har skapats med fokus på det sociala med inbjudande kök och vardagsrum samt utgång till en uteplats med solig altan medan övre plan rymmer det privata delarna med sovrum och badrum. Huset har två stora badrum, ett på vardera plan, varav det på entréplan har en praktisk tvättavdelning. Gemensam innergård med parkmiljö finns med stora ytor för lek och umgänge.

Bergsjö Gård är en del av framtidens Bergsjön och ett nytt radhusområde som växt fram med ett naturnära med centralt läge. Här bor ni med fem minuters gångavstånd till förskola och skola samt åtta minuter till Bergsjöns badplats med vacker omgivande natur. Bra kommunikationer med både spårvagn och buss som tar ca 20 minuter in till centrala Göteborg och kort avstånd med bil till köpcentrumet Allum.

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

ENTRÉPLAN

Innanför ytterdörren möts man av en hall med praktiskt klinkergolv och plats för fri avhängning. Vidare in i bostaden finner ni goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob med dörrar i spegelglas. Huset har i övrigt genomgående ljusa parkettgolv och vitmålade väggar.

Stort genomtänkt kök med gott om förvaring, bra arbetsytor och stor köksö. Köket har köksinredning i vitt med rostfria handtag som kombineras med bänkskivor i mörkgrå laminat och vitt liggande kakel. Den maskinella utrustningen utgörs av glaskeramikhäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Ett stort fönster bidrar med ljusinsläpp.

Trivsamt vardagsrum som kan inredas med soffhörna, matplats och övrigt möblemang. Ljusinsläpp från ett stort fönster samt utgång till en uteplats med altan som har direktutgång till den gemensamma innergården med parkmiljö.

Badrummet på entréplan har grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, handdukstork och duschhörna med rundade vikväggar i klarglas. Här finns även en tvättavdelning med arbetsbänk, överskåp, tvättmaskin och torktumlare samt en skjutdörrsgarderob. I taket sitter infällda spotlights.

ÖVRE PLAN

En trappa upp ligger bostadens privata delar belägna som utgörs av fyra sovrum och badrum. Alla rummen har insynsskyddat läge.

Det största sovrummet är generöst utformat med plats för dubbelsäng och har en egen klädkammare som bidrar med bra förvaringsmöjlighet. De tre övriga sovrummen är även de rymliga och två av dem har platsbyggda skjutdörrsgarderober.

Badrummet på övre plan har grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, handdukstork samt badkar. I taket sitter infällda spotlights.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Bergsjön
Skogspromenader, friluftsliv och staden runt hörnet
Området Bergsjön har fått sitt namn efter de berg och den sjö som bildades då inlandsisen drog sig tillbaka. Själva sjön, som också heter Bergsjön, är en trevlig skogssjö med klippstränder, bryggor och badtorn och här kan man både bada och fiska. På sommaren finns det även simskola här.

Nästan alla gator här har fått namn som på olika sätt anknyter till rymd och universum beror. Detta beror till stor del på Bergsjöns höga läge, ett av de högsta i hela Göteborg, där det från vissa adresser är möjligt att se ända bort till ön Vinga utanför Göteborgs hamninlopp.

Bebyggelsen i Bergsjön är i huvudsak ifrån 1960-talet och framåt och här finns en blandning av lägenheter, radhus och villor. Här bor du nära både storstad och natur, med många fina vandringsleder i direkt närhet samtidigt som det endast tar en kvart med spårvagnen in till de centrala delarna av Göteborg.

I Bergsjöns centrum finns ett brett utbud av vardaglig service med flera butiker, restauranger, vårdcentral, tandläkare med mera. Här finns även en välsorterad och intressant mix när det gäller frukt och grönt, charkuterivaror, orientaliska teer och kryddor.

Bergsjön inbjuder till ett aktivt och behagligt boende i vackra omgivningar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta