Välkommen till

Gibraltargatan 104

Gibraltargatan 104
3:a Johanneberg

Högst upp i huset med balkong i soligt söderläge

Mycket välplanerad och nyrenoverad (2021-2022) 3:a med balkong mot lummigt och rofyllt område. Här bor du fyra våningar upp utan insyn med väl tilltagna ytor och ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Bostaden har ett stort vardagsrum som inbjuder till flertalet möbleringsalternativ, ett trivsamt kök med matplats intill utgången till balkongen, två väl tilltagna sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett kaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.
Här bor man med ett lugnt läge, nära stadens stora nöjes- och serviceutbud samt till natursköna promenadstråk. Tvärs över gatan ligger en av stadens största träningsanläggningar. Goda kommunikationer med buss utanför tar dig enkelt vidare till innerstadens sprudlande restaurang- och kaféliv!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts du av en hall med plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter i tre garderober. På golvet ligger nylagd vacker fiskbensparkett och genomgående i lägenheten är väggarna målade. Detta utrymme binder samman bostaden och samtliga rum nås härifrån.

I det luftiga vardagsrummet finns det gott om plats för soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats. Även här kläs golvet av fiskbensparkett.

Funktionellt kök med inredning i grått, bänkskiva i mörk komposit och stänkskydd i vitt kakel. Utrustningen består av induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, kolfilterfläkt, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl med frys. De flesta vitvarorna kommer från Ikea förutom fläkten som är från Miele. Intill ett fönster finns en given plats för ett mindre matbord. Från köket nås utgången till bostadens soliga balkong som blir en förlängning av köket. På golvet ligger schackrutigt linoleumgolv.

Bostadens två sovrum är väl tilltagna och har förvaringsmöjligheter i två dubbelgarderober i vardera rum. Rummen kan inredas med dubbelsäng samt förvaringsmöbel eller skrivbord. På golven ligger ljus ekparkett.

Badrum med delvis kaklade väggar i en ljusfärgsättning och mosaik på golv. Utrustat med wc, handfatskommod, spegelskåp, duschkabin samt tvättmaskin och torktumlare.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta