Välkommen till

Ebbe Lieberathsgatan 16C

Ebbe Lieberathsgatan 16C
2:a Johanneberg

Balkong i soligt söderläge högt upp i huset

I populära kvarter med närhet till allt som Göteborg har att erbjuda finns denna väldisponerade tvåa med en takhöjd uppåt tre meter och balkong i soligaste läge! Här bor du lyxigt bekvämt i en populär förening med tvättstuga, garage och bilpool. Föreningen erbjuder en stor gemensam takterrass, med något så unikt som en storbilds utomhus-TV. Kanske kan det vara här som ni följer sommarens event tillsammans med grannar och vänner? Välkommen på visning och välkommen hem!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i en ljus hall med plats för fri avhängning, redan här möts man av den generösa takhöjden uppåt 3 meter. Golvet är belagt med ett praktiskt mellangrått klinkergolv som sedan övergår till vit mattlackad askparkett från Kährs. Väggarna är vita och spelar fint med det rustika klinkergolvet i hallen. Genomgående enhetliga och ljusa ytskikt vilket lämnar en neutral bas för er att inreda efter.

Från hallen nås även sovrummet med plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Ett fönster förser rummet med ett behagligt ljusinsläpp som tillsammans med de ljusa ytskikten bidrar till en känsla av rymd.

Ta er sedan vidare till den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. En trevlig planlösning som bjuder in till sociala umgängen och trivsel. Generösa ytor bjuder in till en rad olika möbleringsalternativ, såväl för avslappnade kvällar i tv-soffan som för trevliga sammankomster kring ett matsalsbord om så önskas. Ljusinsläpp från generösa fönsterpartier med fönsterbänkar i marmor samt utgång till lägenhetens rymliga balkong i perfekt söderläge.

Köket har köksinredning i vitt från Marbodal med laminatbänkskiva i grå betong och stänkskydd i samma material. Ovan arbetsytorna sitter infällda dimbara spotlights. Miljöklassade vitvaror som utgörs av induktionshäll (Bosch), fläktkåpa (Bosch, energiklass A+), inbyggnadsugn med varmluftsfunktion (Bosch, energiklass A), mikro i väggskåp (Bosch), integrerad diskmaskin (Siemens, energiklass A++) samt integrerad kyl med frys (Siemens, energiklass A++).

Välplanerat badrum med mellangrått klinkergolv och vitt matt kakel från Höganäs. Inredningen består av wc, vit handfatskommod och spegel från Vedum, rund blankpolerad handdukstork och duschhörna med vikdörrar i klarglas från INR samt blandare från Mora med ECO-funktion. Här finns även en tvättmaskin (energiklass A+++)

Huset har ett perfekt läge, nära både grönområden och all tänkbar service som bland annat Willys och ICA Maxi, Nordic Wellness och kommunikationer. Några minuter med spårvagn nås Korsvägen och Göteborgs innerstad med all service du kan tänkas behöva. Nära till evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium samt massor av trevliga små restauranger på kort avstånd.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg Almedal
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta