Välkommen till

Skepparegången 16

Skepparegången 16
2:a Masthugget

Perfekt planerad minitvåa med rikligt ljusinsläpp


Denna minitvåa erbjuder en perfekt kombination av välplanerad yta och fritt flöde av naturligt ljus över sina ca 37 kvadratmeter. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum skapar sociala utrymmen perfekta för avkoppling och umgänge. Bostaden är genomgående i utmärkt skick med vackra golv och ljusa väggar, vilket ger en fräsch och inbjudande atmosfär. Dessutom åtnjuter du ett lugnt och trivsamt läge omgiven av grönska, med en fördelaktigt låg avgift som ytterligare förgyller boendet.

Det trygga boendet i Sveriges största bostadsrättsförening innebär välskötta fastigheter och en stabil ekonomi. Hissen underlättar vardagen, och möjligheten till en garageplats i anslutning till trapphuset erbjuder extra bekvämlighet. Området är lugnt men ändå centralt, med trevliga innergårdar och enkel tillgång till bra busskommunikationer precis utanför dörren. Dess närhet till Göteborg city och högskolan gör det till ett praktiskt val, med grönskande Slottsskogen och Linnés mångfald av restauranger, caféer och butiker inom bekvämt gångavstånd. Dessutom kan man från Masthuggskyrkan njuta av en magnifik utsikt över hela Göteborg.

Välkommen att boka din visningstid och upptäck denna pärla av en bostad!

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på kevin.arnagard@lundin.se.

Rumsbeskrivning:
Denna lägenhet är smart planerad och uppdelad enligt följande:

Hall:
En välkomnande hall öppnar upp mot bostaden. Till höger finns plats för att hänga av skor och ytterkläder, med ytterligare förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Vitlaserad ekparkett och ljusa väggar ger en luftig känsla.

Vardagsrum:
Vardagsrummet, tack vare stora fönsterpartier, badar i ett behagligt ljusflöde som strömmar genom bostaden. Den öppna planlösningen möjliggör utrymme för soffa, soffbord och tv-möbel. Golvet pryds av ljus vitlaserad ekparkett och väggarna är vita.

Kök:
Det kvadratsmarta köket har vita stommar och luckor i en varm grön ton, kompletterat med rostfria handtag och kakel i grått. En rostfri diskbänk är installerad, och köket är utrustat med spis med ugn, köksfläkt samt kombinerad kyl/frys.

Sovrum:
Det rogivande sovrummet erbjuder gott om plats för en dubbelsäng med tillhörande möblemang. Garderober finns för förvaring och det finns även utrymme för ytterligare förvaringsmöbler om så önskas. Väggarna har en beige ton och golvet är täckt vitlaserad ekparkett.

Badrum:
Badrummet har en ljus våtrumsmatta och är utrustat med wc-stol, handfat, badrumsskåp med spegel, vägghängda skåp och ett badkar för avkoppling och välbefinnande.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Masthugget
Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta