Välkommen till

Sjöbackevägen 22

Sjöbackevägen 22
4:a Billdal

Ljus och välplanerad fyra med havet som granne

Upplev drömlivet vid havet i eftertraktade Billdals Sjösida med denna fantastiska fyra. Här finner ni perfekt harmoni mellan stil och funktion i detta moderna hem där varje detalj är noggrant utvald. Stilrena ytskikt som möts av ett öppet och inbjudande utrymme där kök och vardagsrum smälter samman för att skapa den ultimata platsen för social samvaro. Den rymliga balkongen blir en naturlig förlängning av detta utrymme och bjuder in till avkoppling och grillkvällar. Njut av bekvämligheten i ett modernt och fullt utrustat kök samt ett helkaklat badrum komplett med tvättmaskin och torktumlare. Med gäst-WC och generösa förvaringsmöjligheter inklusive platsbyggda garderober och ett tillhörande lägenhetsförråd, är detta hem designat för att möta alla dina behov.

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Ing-Marie
assisterande mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Ing-Marie
assisterande mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en ljus hall med praktiskt klinkergolv. Här finns plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en rymlig garderob med två skjutdörrar. I taket sitter dimbara belysningsarmaturer som ger både funktion och stil till rummet. Väggarna är vitmålade.

Stig in i det moderna köket med köksinredningen från Ballingslöv i vitt som kombineras med en mörk bänkskiva i laminat och stänkskydd i vitt kakel. Siemens köksutrustning inkluderar toppmodern teknik såsom glaskeramikhäll, fullhöjdskyl och frys, inbyggd mikro, diskmaskin och en effektiv fläkt från Thermex. Matplatsen rymmer upp till 6-8 personer och bjuder in till trevliga måltider och samtal. Dimbar belysning i taket skapar en mysig atmosfär. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Det rymliga vardagsrummet är en plats för avkoppling och gemenskap med parkettgolv och väggar målade i en vit färg. Här finns gott om plats för en TV-möbel, soffgrupp och övrigt möblemang. Via vardagsrummet når ni också den härliga balkongen i nordvästerläge.

De tre sovrummen erbjuder en lugn och avslappnande atmosfär med parkettgolv och väl behagliga väggfärger. Sovrum 1 har gott om plats för en dubbelsäng och förvaring i en stor garderob med skjutdörrar, medan sovrum 2 och 3 ger möjlighet till flexibel användning med förvaringsmöjligheter i varsin garderob samt plats för både säng och arbetsutrymme. Två av sovrummen har dessutom en rogivande utsikt mot skogen som gör det till en fridfull plats för återhämtning.

Modernt badrum med mörkgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av vägghängd WC, handfat med kommod, spegel, dusch, badkar, handdukstork. Här finns även en praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagssysslorna. I taket sitter infällda spotlights.

Lägenheten erbjuder dessutom en gäst-WC. Golvet kläs av grå klinker och väggarna kläs av vitt kakel. Inredningen består av vägghängd WC, handfat och spegel.

Din nya adress erbjuder inte bara en bostad utan en livsstil där naturen blir din granne och havet din lekplats. Njut av flera närliggande badplatser och grönområden som lockar till avkoppling och aktiviteter året runt. Med närhet till förskolor, skolor och utmärkta kommunikationer är det enkelt att pendla till centrala Göteborg och ta del av stadens puls medan du ändå behåller lugnet och friden vid havet. Upplev det bästa av både stadsliv och natur från din nya drömbostad i Billdals Sjösida.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Billdal

Blå horisont, skogspromenader och staden om hörnet


Att bo i Billdal innebär att man får njuta av hav och vacker natur och ändå ha nära till storstadslivet. Avståndet till Göteborg är behändigt och nås lätt med bil eller buss.

Billdal, Skintebo och Svindal är namn på byar som en gång låg här. För hundra år sedan var Billdal ett bondesamhälle som tågen på Säröbanan passerade. Idag har området stor charm med vindlande vägar och blandad bebyggelse.

Området är populärt bland barnfamiljer. Här finns flera förskolor och grundskolor, föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, innebandy och ridsport.

I Billdals olika områden som Skintebo, Uggledal och Lindås hittar man butiker och matställen. Kungsporten och Kodakhuset har ett större utbud av detta.

Billdal är både skogs- och skärgårdsmiljö. Här finns flera lummiga lövskogar med stigar och motionsslingor. Billdals park är en härlig oas och varje år ordnas här traditionellt midsommarfirande. Utmed kustlinjen ligger flera småbåtshamnar och strax utanför möts man av en vacker skärgård. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad.

I Billdal lever man ett aktivt och behagligt liv i vacker miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta