Välkommen till

Sjöbackevägen 22

Sjöbackevägen 22
4:a Billdal

Ljus och välplanerad fyra och havet som granne

Upptäck drömlivet vid havet i den eftertraktade Billdals Sjösida med denna fantastiska fyra med en imponerande balkong. Upplev den perfekta harmonin mellan stil och funktion i detta moderna hem där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en atmosfär av lyx och komfort.

Steg in i ett hem där ljuset dansar genom de stilrena ytskikten och möts av ett öppet och inbjudande utrymme där kök och vardagsrum smälter samman för att skapa den ultimata platsen för social samvaro. Den rymliga balkongen blir en naturlig förlängning av detta utrymme och bjuder in till avkoppling och njutning med sina västerläge som ger fantastiska solnedgångar.

Njut av bekvämligheten i ett modernt och fullt utrustat kök samt ett lyxigt helkaklat badrum komplett med tvättmaskin och torktumlare. Med gäst-WC och generösa förvaringsmöjligheter inklusive platsbyggda garderober och ett tillhörande lägenhetsförråd, är detta hem designat för att möta alla dina behov.

Din nya adress erbjuder inte bara en bostad utan en livsstil där naturen blir din granne och havet din lekplats. Njut av flera närliggande badplatser och grönområden som lockar till avkoppling och aktiviteter året runt. Med närhet till förskolor, skolor och utmärkta kommunikationer är det enkelt att pendla till centrala Göteborg och ta del av stadens puls medan du ändå behåller lugnet och friden vid havet. Upplev det bästa av både stadsliv och natur från din nya drömbostad i Billdals Sjösida.

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Ing-Marie
assisterande mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Ing-Marie
assisterande mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på kevin.arnagard@lundin.se.

Välkommen in i denna elegant designade hall där klinkergolv med en mjuk matta välkomnar dig. Väggarna är smakfullt målade i en dov vit nyans och skapar en harmonisk atmosfär. Du möts av en platsbyggd bänk som inte bara erbjuder förvaringsutrymme utan också praktiska krokar för avhängning. Dessutom finns en rymlig garderob med två skjutdörrar för att hålla dina kläder organiserade och ur synvinkel. Taket pryds av dimbara belysningsarmaturer som ger både funktion och stil till rummet.

Steg in i det moderna köket där parkettgolv möter vitmålade väggar och skapar en känsla av elegans. Köksinredningen från Ballingslöv är en perfekt balans av stil och funktionalitet, kompletterad med en mörk bänkskiva i laminat och elegant vitt kakel ovanför. Siemens köksutrustning inkluderar toppmodern teknik såsom induktionshäll, fullhöjdskyl och frys, inbyggd mikro, diskmaskin och en effektiv fläkt från Thermex. Matplatsen rymmer upp till 6-8 personer och bjuder in till trevliga måltider och samtal. Dimbar belysning i taket skapar en mysig atmosfär, och via köket når du också den härliga balkongen i nordvästerläge där du kan njuta av soliga dagar och vackra solnedgångar medan du sitter bekvämt på utemöblerna.

Det rymliga vardagsrummet är en plats för avkoppling och gemenskap med parkettgolv och väggar målade i en vit nyans. Här finns gott om plats för en TV-möbel, soffgrupp och annat möblemang som kompletterar din stil. På samma sätt som i köket leder dörrarna ut till balkongen, vilket gör det enkelt att integrera inom- och utomhuslivet.

De tre sovrummen erbjuder en lugn och avslappnande atmosfär med parkettgolv och väl genomtänkta väggfärger. Sovrum 1 har gott om plats för en dubbelsäng och förvaring i en stor garderob med skjutdörrar, medan sovrum 2 och 3 ger möjlighet till flexibel användning med plats för både säng och arbetsutrymme. Sovrum 3 har dessutom en rogivande utsikt mot skogen som gör det till en fridfull plats för återhämtning.

De två badrummen i lägenheten är lika praktiska som de är eleganta. Badrum 1 är utrustat med klinkergolv med golvvärme och helkaklade väggar i vitt, samt en imponerande uppsättning funktioner inklusive vägghängd WC, handfat med kommod, spegel, dusch, badkar, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Badrummet belyses av eleganta spotlights i taket för en stämningsfull atmosfär. Gäst-WC:n är en smakfull plats med grå klinkergolv och helkaklade väggar, utrustat med vägghängd WC, handfat och spegel.

Slutligen finns ett källarförråd som tillhör lägenheten, vilket ger extra utrymme för förvaring och praktiska behov.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Billdal

Blå horisont, skogspromenader och staden om hörnet


Att bo i Billdal innebär att man får njuta av hav och vacker natur och ändå ha nära till storstadslivet. Avståndet till Göteborg är behändigt och nås lätt med bil eller buss.

Billdal, Skintebo och Svindal är namn på byar som en gång låg här. För hundra år sedan var Billdal ett bondesamhälle som tågen på Säröbanan passerade. Idag har området stor charm med vindlande vägar och blandad bebyggelse.

Området är populärt bland barnfamiljer. Här finns flera förskolor och grundskolor, föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, innebandy och ridsport.

I Billdals olika områden som Skintebo, Uggledal och Lindås hittar man butiker och matställen. Kungsporten och Kodakhuset har ett större utbud av detta.

Billdal är både skogs- och skärgårdsmiljö. Här finns flera lummiga lövskogar med stigar och motionsslingor. Billdals park är en härlig oas och varje år ordnas här traditionellt midsommarfirande. Utmed kustlinjen ligger flera småbåtshamnar och strax utanför möts man av en vacker skärgård. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad.

I Billdal lever man ett aktivt och behagligt liv i vacker miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta