Välkommen till

Norra Gubberogatan 9

Norra Gubberogatan 9
2:a Olskroken

Ljus tvåa med lugnt läge mot Gubberoparken

I mysiga Olskroken med direkt närhet till Gubberoparken ligger denna trivsamma tvåa med fönster ut mot den lummiga parken. Lägenheten har genomgående generös takhöjd som ger en känsla av rymd. Modernt kök med gott om förvaring samt stort vardagsrum som präglas av ett generöst fönsterparti, vacker fiskbensparkett och en öppen spis som bidrar med hög mysfaktor. Lägenheten erbjuder även ett mysigt sovrum, bra förvaringsmöjligheter samt badrum med badkar.

I Olskroken bor ni med närhet till det trevliga Olskrokstorget. Här finns matbutiker, bageri, fruktaffär, apotek - ja det mesta ni kan tänkas behöva. Trevlig torghandel och restauranger gör området till en levande stadsdel. Gubberoparken ligger alldeles bredvid och där kan ni njuta av en skön stund i solen. Det är även nära till Delsjöns naturreservat och Skatås. Om storstadspulsen lockar tar ni er enkelt till centrum med spårvagn eller buss från Olskrokstorget.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en rymlig och möblerbar hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en stor platsbyggd garderob med överskåp. Väggarna är målade i en trevlig grön färg och på golvet ligger ekparkett.

Stort och socialt vardagsrum som präglas av rikligt ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti, vacker fiskbensparkett och en öppen spis (ej fungerande) som bidrar med hög mysfaktor. Vardagsrummet kan inredas med soffa, matplats och övrigt möblemang.

Ljust och trivsamt kök med köksinredning från Härjedals i vitt som bjuder på gott om förvaringsmöjligheter med dubbla överskåp ända upp till taket samt stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrustningen utgörs av hällspis (Electrolux), frånluftsfläkt (Futurum) samt kyl med frys (Samsung). Sandfärgad plastmatta och målade väggar i beige. I köket ryms en matplats för fyra personer och ett dubbelfönster bidrar med ljusinsläpp.

Mysigt sovrum med plats för säng. Goda förvaringsmöjligheter i form av en dubbelgarderob. Ekparkettgolv och rosamålade väggar. Ett dubbelfönster bidrar med ljusinsläpp.

Badrummet har blå plastmatta och helkaklade väggar i ljusblått. Inredningen består av wc, handfatskommod, handdukstork, spegel samt badkar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Olskroken
Torghandel, småstadscharm och storstadspuls
Olskroken är ett område med gamla anor. Idag blandas moderna bostadshus med 50-talsarkitektur och äldre byggnader. Kring Redbergsplatsen står vackra landshövdingehus samt den pampiga St. Paulikyrkan.

Vid Olskrokstorget pågår traditionell torghandel, här finns flera fiskebodar, blomsterförsäljare och annat smått och gott. Vid torget finns även butiker och matställen. Kommunikationerna i området är goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Redbergsskolan och Redbergsteatern har ett stort utbud av kurser, föredrag och föreställningar. I Härlanda Park ligger kulturhuset Kåken som rymmer bl.a. bibliotek, öppen förskola och café. Flera träningsanläggningar finns på nära avstånd.

Gröna oaser finner man exempelvis i Östra kyrkogårdens park, i Redbergsparken och i Delsjöreservatet. I de lummiga skogarna finns vandringsleder, motionsslingor, ridvägar och badsjöar. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Olskroken inbjuder till ett bekvämt och trivsamt boende i Göteborgs östra centrum. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta