Välkommen till

Smålandsgatan 3

Smålandsgatan 3
3:a Heden / Lorensberg

Fantastisk trea om 124 kvm med tre fina kakelugnar och mysig söderbalkong

I det anrika Järnvägshuset anno 1888 finner ni denna fantastiska trea om 124 kvm. Här erbjuds ni en bostad med generösa rumsvolymer, slående takhöjd och högresta fönster för ett fantastiskt ljus. Trivsamma sällskapsytor, kök från Himlekök, två rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum. Dessutom erbjuds fantastiska attribut så som tre kakelugnar och en mysig balkong i söderläge.

Här bor ni med lugnt läge samtidigt som stadens evenemangsstråk ligger på kort gångavstånd. Med närhet till Ullevi, Scandinavium, Bergakungen, Avenyn, flertalet muséer och restauranger blir vardagen aldrig trist. För natursköna promenader och vackra omgivningar ligger Trädgårdsföreningen alldeles intill. På bekvämt gångavstånd finns även goda kommunikationer med både buss och spårvagn.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på victoria.wigerud@lundin.se.

Innanför ytterdörren möts ni av en stor och rymlig hall med plats för fri avhänging. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds i en rymlig skjutdörrsgarderob. Redan här märker man av lägenhetens generösa rumsvolymer och höga takhöjd som är genomgående. Golvet kläs av grått klinkergolv som övergår i parkettgolv vilket är genomgående för bostaden.

Direkt till höger ligger köket med mysigt gårdsläge. Genom pardörrar i glas når ni den härliga balkongen som har utsikt över den lugna fina innergården. Trivsamt kök som även erbjuder gott om förvaring i både lådor och skåp som sträcker sig upp till taket. Köket har köksinredning från Himlekök i grålaserad ask som kombineras med bänkytor i marmor. Den maskinella utrustningen utgörs av Falcon spis 1100 cm bred med två varmluftsugnar, grill samt induktionshäll med fem zoner, extra bred fläktkåpa, integrerad kyl och frys samt integrerad diskmaskin. I köket ryms en matplats för sex personer.

Rymligt vardagsrum med vacker kakelugn. Ett stort fönster med djupa nischer bidrar med trevligt ljus. Vardagsrummet kan inredas med en soffgrupp samt övrig inredning.

Bostaden erbjuder två rymliga sovrum. Båda rummen kan inredas med dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Dessutom erbjuder även båda sovrummen på varsin vacker kakelugn.

Helkaklat badrum i vitt. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegel, duschhörna med vikbara glasväggar, handdukstork samt ett högskåp för extra förvaring.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Lorensberg
Lorensberg är en av Göteborgs äldsta och vackraste stadsdelar. De pampiga, välbevarade stenhusen präglar stadsdelens utseende och har ett högt kulturhistoriskt värde.

Det centrala läget gör att allt finns nära till hands. Flera av stadsdelens gator kantas av mysiga kaféer och restauranger och trevliga butiker. Vårdmottagningar, apotek och träningsställen finns också i området. Genom en kort promenad når man Göteborgs stadskärna. Kommunikationerna är mycket goda, med Hedens busscentral och Korsvägen som knutpunkter.

Lorensberg har ett rikt musik- och kulturliv. Lorensbergsteatern stod klar 1916. I ena hörnet av den gamla Lorensbergsparken ligger Stadsbiblioteket och vid Götaplatsen ligger Konstmuseet, Konserthuset och Stadsteatern. Evenemangsstråket går genom stadsdelen från Världskulturmuseet och Liseberg bort till Ulleviarenorna.

För barnfamiljen finns flera skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Det finns också gott om föreningar inom idrott, musik och kultur.

Sköna, gröna oaser finner man här och var. Näckrosdammens lilla park ligger nära till hands. Vasaparken och Trädgårdsföreningen bjuder också på lummig grönska.

I Lorensberg lever man ett på alla sätt gott storstadsliv i vacker, klassisk Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta