Välkommen till

Fjärde Långgatan 17

Fjärde Långgatan 17
2:a Linnéstaden

Optimalt planerad tvåa med balkong

Vi har nu nöjet att presentera denna härliga tvåa med österbalkong, tidlöst kök och badrum med dusch samt ett rogivande sovrum och mängder med förvaringsmöjligheter.

Belägen i den populära föreningen Brf Galeasen med exceptionellt bra ekonomi, en stor härlig gård och bredband, det ingår i månadsavgiften.

Läget är fenomenalt och omgivningarna har allt du kan önska. Kanske är det just kombinationen av det pulserande nöjeslivet och närheten till Slottsskogen och Botaniska som gjort Linnéstaden till en av Göteborgs mest attraktiva stadsdelar? Det är svårt att sätta fingret på vad det är som gör stämningen här så oerhört gemytlig. Kanske är det den sköna blandningen av caféer, krogar och små butiker som gör att det alltid är liv och rörelse på gatan. I kombination med den starka kvarterskänslan och närheten till Slottsskogens grönska för rekreation och lugn.

Dessutom befinner vi oss nära expansiva Masthuggskajen med internationella intryck som kommer binda ihop staden med vattnet. En plats full av kontraster mellan gammalt och nytt, storslaget och småskaligt, högt och lågt, globalt och lokalt, av affärer, gatuliv och möten. En plats där det är lätt att leva!

Läs hela beskrivningen
Annika
ansvarig mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Louisa
assisterande mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Annika
ansvarig mäklare
Annika Landqvist
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se
Louisa
assisterande mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens yta disponeras enligt följande:

Hall
Vi välkomnas in rymlig hall med plats för jackavhängning och skor intill entrén och mängder med förvaringsmöjligheter via skjutdörrsgarderob med spegelglas.

Golv: Grå klinker.
Väggar: Tapetserad i en ljusmönstrad tapet.

Vardagsrum
Väl tilltaget vardagsrum med gott om plats för soffgrupp med tillhörande möblemang samt matbord. Det stora fönsterpartiet bjuder på ett härligt ljusinsläpp och tillåter ljuset att flöda.

Golv: Ekparkett.
Väggar: Målade vita.

Balkong
Med access från vardagsrummet, precis som man vill ha det. Östervänd med morgon- och förmiddagssol. Här ryms möbler, växter och vänner.

Kök
Kök från år 2016 med sobra materialval. Vita skåpsluckor, vackert vitrinskåp, svart bänkskiva och stänkskydd av ljus mosaik. Den maskinella utrustningen består av: Spishäll, ugn, köksfläkt, diskmaskin och kombinerad kyl och frys. Plats för ett matbord för fyra personer intill fönstret.

Golv: Ekparkett.
Väggar: Målade vita.

Sovrum
Sovrummet nås via hallen. Här finns det plats för en större säng, övrig möblering och förvaring i två garderober.

Golv: Ekparkett.
Väggar: Målade vita, mönstrad fondtapet.

Badrum
Intill entrén, tidlöst och rymligt badrum med golv belagt med sandfärgad klinker och helkaklade väggar i vitt. Utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork och dusch med vikbara väggar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Linnéstaden
Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta