Välkommen till

Lilla Kärralundsgatan 15B

Lilla Kärralundsgatan 15B
2:a Örgryte

Välplanerad och modern tvåa med fransk balkong

Mycket ljus och luftig tvårummare om 51 kvm i toppskick. Genomgående ljus färgsättning på väggarna och fin ekparkett på golvet. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar till en social och rymlig känsla. Fransk balkong som vetter med utsikt mot grönområde. Stort och fräscht badrum, utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har ett lugnt och rofyllt läge på återvändsgata med närhet till Skatås och Delsjöområdet samt Danska vägen med dess utbud av butiker och restauranger. Bra kommunikationer med både buss och spårvagn nås inom ett par minuters promenad. Hiss finns!

Välkomna till Lilla Kärralundsgatan 15B!

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Ta hiss eller trappor upp till lägenheten och kliv in i en välkomnande hall. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i två platsbyggda garderober samt avhängning av ytterkläder. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger parkett.

Vidare in i lägenheten nås den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Ett otroligt härligt rum med ett generöst ljusinsläpp som öppnar upp och ger en välkomnande känsla. Kökets inredning går i vitt och ger gott om plats för förvaring. Generös bänkyta kompletteras med en fin köksö går ut från väggen. Denna används både som arbetsyta och matplats. Den maskinella utrustningen består av spis med keramikhäll, diskmaskin samt kyl och frys.

I vardagsrummet ges gott om plats för matgrupp, soffhörna och mycket yta att umgås med familj och vänner. I mitten av rummet finns en fransk balkong med dubbeldörrar i helglas som öppnar upp hela rummet och höjer mysfaktorn i lägenheten.

Sovrummet är stort och ljust med plats för en dubbelsäng med tillhörande sidobord. Längst ena kortsidan finns inbyggda garderober som ger goda förvaringsmöjligheter. Stort öppningsbart fönster ger fint ljusinsläpp.

Det helkaklade badrummet är klassiskt med neutrala färger med mörkgrått klinkergolv och vitt kakel. Inredningen består av wc, dusch, handfat, spegelskåp med belysning, praktisk tvättavdelning med tvättmaskin samt torktumlare.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Örgryte Kärralund

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta