Välkommen till

Palmstedtsgatan 3C

Palmstedtsgatan 3C
2:a Johanneberg

Väldisponerad tvåa med balkong i västerläge & öppen spis

I populära Johanneberg, i en rustik funkisfastighet, erbjuds nu en perfekt tvårummare med grönskande utsikt från stora fönsterpartier och balkong i västerläge. Tidstypiska 30-tals attribut finns bevarade i form av fiskbensparkett i original, listverk, fungerande öppen spis och luftig takhöjd. Ni erbjuds ett generöst vardagsrum där ni kan umgås i goda vänners lag, kök från Marbodal, ett generöst sovrum med goda förvaringsmöjligheter och ett modernt helkaklat badrum renoverat 2017.

Johanneberg är ett område med karaktäristisk funkisbebyggelse som är känt för sin grönska och närhet till stadens parker. Här bor man i ett citynära läge med Chalmers, Avenyn, Korsvägen och stadens nöjesutbud endast en kort promenad bort. Goda kommunikationer med buss och spårvagnar. Bekvämligheter i form av flera matbutiker, apotek och gym mindre än fem minuter bort. I närområdet finner ni även Mossen och Änggårdsbergens friluftsområden.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av hallen med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob. Golvet kläs av fiskbensparkett i original och väggarna är vitmålade. Lägenheten har generös takhöjd som bidrar med rymd.

Rymligt vardagsrum med ett generöst fönsterparti som sträcker sig längs ena väggen och erbjuder ett trevligt ljusinsläpp. Vardagsrummet kan inredas med soffgrupp, matsalsbord och övrig inredning. Golvet kläs av fiskbensparkett i original och väggarna är vitmålade.

Trevligt kök där alla kvadratmetrar nyttjas. Köket har köksinredning från Marbodal i vitt tillsammans med bänkytor i rostfritt stål och stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrustningen utgörs av induktionshäll (Husqvarna), fläkt (Franke), inbyggd varmluftsugn (Husqvarna), mikro (Wirepool), diskmaskin (Cylinda) samt kyl med frys (Husqvarna). I köket finns plats för ett mindre matbord. Väggarna är målade i vitt med grå pärlspont på en vägg och på golvet ligger vitlaserat brädgolv av ask med vit fog.

Rymligt sovrum med fantastiskt ljusinsläpp från ett stort fönster samt utgången till bostadens balkong. Balkongen ligger i trevligt västerläge och kan inredas med en loungemöbel. Sovrummet kan inredas med dubbelsäng samt sängbord. Här finns även goda förvaringsmöjligheter i flertalet platsbyggda garderober med överskåp. Väggarna är målade i vitt med en fondvägg i en dov grön färg och på golvet ligger vitlaserat brädgolv av ask med vit fog.

Badrummet är helkaklat och renoverat 2017 med vitt kakel på väggarna och Quarziti klinkergolv i grått. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning samt dusch med både handdusch och taksil. I taket sitter infällda spotlights och rummet har även behaglig golvvärme.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta