Välkommen till

Backängen 28

Backängen 28
2:a Billdal Skintebo

Stor och välplanerad lägenhet med två uteplatser nära hav och natur

Välkommen till denna rymliga tvårumslägenhet på Backängen 28, belägen i charmiga Skintebo. Med sina 74 kvm erbjuder bostaden en smart planlösning med möjlighet att göra om till en trea. Njut av två uteplatser – en med morgonsol vid entrén och en insynsskyddad balkong med västerläge. Här finns ett helkaklat badrum med tvättmaskin, samt inkluderad parkering i parkeringshus och gästparkering. Närheten till havet, skolor, gym och matbutiker samt utmärkta bussförbindelser gör detta till ett perfekt hem för både familjer och par. Varmt välkomna på visning!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Patrik
assisterande mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Patrik
assisterande mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande

Entré:
Det första man möts av är en välkomnade entré som kan inredas med lättare utemöbler. Slå dig ner och njut av en kopp kaffe till morgonsolen med utsikt över området.

Hall:
Innanför ytterdörren möts man av en stor hall med plats för mycket förvaring. Här kan man göra om till ett extra sovrum för den som önskar. Idag finns två garderober med skjutdörrar i spegelglas. Vita väggar och ett snyggt laminatgolv i träimitation.

Vardagsrum:
Ett rymligt vardagsrum med god plats för soffgrupp med tv-möbel samt plats för ett ordentligt matbord med stolar för middagsbjudningarna. Från vardagsrummet når man den härliga balkongen i västerläge. Balkongen rymmer loungegrupp och bord som bjuder in till umgänge och avkoppling. Balkongen är insynsskyddad och utsikten är en lummig innegård. Lägenheten har genomgående vita väggar och neutrala kulörer vilket gör den enkel att inreda efter tycke och smak.

Sovrum:
Sovrummet är rofyllt och rymmer dubbelsäng, möbelförvaring samt skrivbord och stol för den som önskar ha en liten arbetshörna. Till sovrummet tillkommer dessutom en separat walk-in-closet där man prydligt kan ha alla sina kläder separat men som också kan göras om till kontor.

Badrum:
Helkaklat badrum med vitt kakel och beige-brunt klinkergolv. Badrumsinredningen består av dusch med två glasdörrar för att optimera plats, tvättmaskin, wc, väggfast handdukstork, kommod med förvaring samt badrumsskåp och spegelskåp med plats för alla badrumsartiklar och handdukar.

Kök:
Välkomna in till köket och bostadens hjärta, här finns allt för att förbereda familjens middag. Här erbjuds fint ljusinsläpp med fönster längs hela väggen åt höger, och rymmer ett ordentligt matbord med stolar. Bra arbetsytor samt en väl tilltagen förvaring med flertalet skåp under diskbänken samt väggfasta. Den maskinella utrustningen består av köksfläkt, spis, ugn, kyl och frys samt diskho. Köksinredningen består av köksluckor i ljust trä, kaklat stänkskydd i terrakottafärg, en gråmelerad bänkskiva samt ett ljust laminatgolv.

Övrigt:
Till lägenheten tillhör ett stort vindsförråd med plats för allt du inte vill förvara i lägenheten. Bilen parkerar du smidigt under tak i parkeringshuset precis intill, dessutom finns det kostnadsfri gästparkering på planet längst upp utan tak.

Området:
I lugna och barnvänliga Skintebo har du närhet till allt du behöver såsom matbutiker, gym, förskola, skola, idrottsföreningar samt fem minuters promenad till närmsta busshållplats. Men kanske det bästa av allt, enbart 650 meter ner till havet och salta bad. Skintebo erbjuder en harmonisk och naturskön miljö med närhet till både stad och natur, perfekt för den som vill ha det bästa av två världar. Området har också flera lekplatser på den bilfria innegården, vilket gör det tryggt för barnen att leka. Dessutom ligger vackra Billdals park i närheten, med sin lekplats, grillplats för familjens picknickar och ett mysigt lummigt café. Varmt välkomna på visning!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Billdal Skintebo

blå horisont, skogspromenader och staden om hörnet


Att bo i Billdal innebär att man får njuta av hav och vacker natur och ändå ha nära till storstadslivet. Avståndet till Göteborg är behändigt och nås lätt med bil eller buss.

Billdal, Skintebo och Svindal är namn på byar som en gång låg här. För hundra år sedan var Billdal ett bondesamhälle som tågen på Säröbanan passerade. Idag har området stor charm med vindlande vägar och blandad bebyggelse.

Området är populärt bland barnfamiljer. Här finns flera förskolor och grundskolor, föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, innebandy och ridsport.

I Billdals olika områden som Skintebo, Uggledal och Lindås hittar man butiker och matställen. Kungsporten och Origohuset har ett större utbud av detta.

Billdal är både skogs- och skärgårdsmiljö. Här finns flera lummiga lövskogar med stigar och motionsslingor. Billdals park är en härlig oas och varje år ordnas här traditionellt midsommarfirande.

Utmed kustlinjen ligger flera småbåtshamnar och strax utanför möts man av en vacker skärgård. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad.

I Billdal lever man ett aktivt och behagligt liv i vacker miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta