Välkommen till

Framnäsgatan 18B

Framnäsgatan 18B
2:a Johanneberg / Almedal

Genomgångslägenhet med balkong i söderläge

Högst upp i huset ligger denna ljusa tvåa med fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck i insynsskyddat läge. Lägenheten har genomgående fina ytskikt, ett stilrent och socialt kök från Noblessa, helkaklat badrum samt ett väl tilltaget sovrum. Förvaringsmöjligheterna är mycket goda i två klädkammare. Ett extra plus för denna bostad är föreningens gemensamma takterrass utrustad med grill.

Almedal har allt du kan önska. Med grönskan utanför dörren och fågelkvitter i träden är det svårt att tro att man befinner sig i en storstad. Innerstadens kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd, några få minuters gångavstånd till kollektivtrafik samt närhet till grönområden. Kort avstånd till evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium med mera samt massor av trevliga små restauranger och krogar.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren välkomnas ni av en väl tilltagen hall som binder samman bostaden. Här finns plats för fri avhängning av ytterkläder samt goda förvaringsmöjligheter i två klädkammare. Genomgående i lägenheten kläs golvet av stilren askparkett. Väggarna i alla rum förutom sovrummet har vit tapet.

Köket från Noblessa har stilren köksinredning med bänkskiva i trä och stänkskydd i rostfritt med goda arbetsytor samt fönster för ljusinsläpp. Vitvarorna består av induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro och kaffemaskin samt integrerad kyl med frys. I köket ryms även en större matgrupp.

Ljust vardagsrum med fint ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. Här kan man inreda med såväl soffa som matsalsgrupp. Fondvägg med träpanel på en av väggarna. Från detta härliga rum når vi även bostadens underbara balkong i soligt söderläge med utsikt över omgivningarna.

Sovrummet är generöst utformat och har gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Längs med ena väggen finns det utrymme för en garderobslänga om så önskas. Väggarna är målade i en rofylld mörkblå nyans.

Helkaklat badrum från stambytet som gjordes 2008 med praktiskt klinkergolv i grått och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp, handdukstork samt duschhörna. Ett fönster som bidrar till ljusinsläpp och vädringsmöjlighet.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta