Välkommen till

Eklandagatan 23C

Eklandagatan 23C
1:a Johanneberg

Kvadratsmart bostad med närhet till allt

En trappa upp i ett stiligt funkishus på attraktiva Eklandagatan finner ni denna kvadratsmarta etta med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Genomtänkt planlösning som erbjuder ett yteffektivt kök med plats för en mindre matplats samt vardagsrum med avskild sovalkov. Här finner du även mycket goda förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum. Attraktivt läge samt stabil och trevlig brf med mycket god ekonomi.

Här bor man bra med ett underbart läge endast en kort promenad från evenemangsstråk, Avenyn, Göteborgs Universitet, Chalmers & vackra Näckrosparken. På bara några minuter tar du dig till de olika centrala stadsdelarna med spårvagn, cykel eller till fots.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med gott om plats för förvaring. Här finns inbyggda förvaringsytor samt en rymlig klädkammare. Golvet kläs av terracotta färgat klinker och väggarna är målade i vitt 2023.

Ljust och luftigt vardagsrum som präglas av ett generöst fönsterparti som sträcker sig längs ena väggen. Vardagsrummet kan inredas med soffa och säng samt övrig inredning. Parkettgolv och vitmålade väggar 2023.

Rymligt kök med vit köksinredning som kombineras med bänkskiva i granit och stänksydd i schackmönstrat kakel. Den maskinella utrustningen utgörs av glaskeramikhäll (Gorenje), varmluftsugn (Gorenje), fläkt (Selecto), diskmaskin (Miele) samt kyl med frys (Logik). I köket ryms en matplats för fyra personer. Ett generöst fönsterparti som sträcker sig längs ena väggen bidrar med trevligt ljusinsläpp. Golvet kläs av terracotta färgat klinker och väggarna är vita.

Helkaklat badrum med ljust klinkergolv och vitt kakel med en ljusblå bård. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegel med belysning, handdukstork samt duschhörna.


Här bor ni med ett underbart läge endast en kort promenad från evenemangsstråk, Avenyn, Göteborgs Universitet, Chalmers & vackra Näckrosparken. På bara några minuter tar du dig till de olika centrala stadsdelarna med spårvagn, cykel eller till fots.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta