Välkommen till

Von Gerdesgatan 3

Von Gerdesgatan 3
3:a Johanneberg

Exklusiv etagelägenhet med takterrass och balkong i soligt västerläge

Här bor ni i ett fritt och ljust läge med både en fantastisk solig takterrass samt en trevlig balkong i väster. Ett hem som bjuder på välplanerade ytor där alla funktioner får gott om utrymme. Modernt kök, rymliga sociala ytor, sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt två badrum för extra komfort. Vacker fiskbensparkett och fina listverk är bara några av de attribut som förgyller denna lägenhet. Bostaden är genomgående i sobra ljusa toner. Läget på Von Gerdesgatan är ultimat med lugnet som råder i de lummiga omgivningarna samtidigt som stadens plus nås genom en kort promenad. Stabil förening med välskött fastighet!

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Nedre plan:
Innanför ytterdörren möts ni av hallen med goda förvaringsmöjligheter i flertalet rymliga garderober. På golvet ligger ett fint parkettgolv och väggarna är målade i en grå kalkfärg.

Rymligt vardagsrum med ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti samt utgången till bostadens fantastiska balkong. Balkongen ligger i eftertraktat västerläge och kan inredas med cafébord och stolar. Vardagsrummet rymmer en soffgrupp, matbord samt övrig inredning. Golvet kläs av vacker fiskbensparkett och väggarna är målade i en grå kalkfärg.

I öppet samband med vardagsrummet ligger det trevliga köket. Ljus köksinredning från Ballingslöv med bänkskiva i laminat och stänkskydd i grått kakel. Den maskinella utrustningen utgör av gasspis (Siemens), kolfilterfläkt (Siemens), inbyggd varmluftsugn (Siemens), inbyggnadsmikro (Siemens), integrerad diskmaskin (Bosch) samt kyl med frys (Gorenje). På golvet ligger grå klinker med underliggande golvvärme och väggarna är målade i vitt.

På detta våningsplan finns ett mindre sovrum som även kan nyttjas som barnrum eller kontor. Rummet rymmer en enkelsäng samt tillhörande möblemang. På golvet ligger en härlig heltäckningsmatta och väggarna är målade i en grå kalkfärg.

Helkaklat badrum med klinker och kakel i grått. Badrummet renoverades 2020. Inredningen består av vägghängd-wc, handfatskommod, spegel, duschhörna med vikbara glasväggar, taksil och handdusch samt infälld förvaring. Här erbjuds även en praktiskt tvättavdelning med kombinerad tvättmaskin och torktumlare från LG, ovanliggande bänkskiva samt överskåp som hjälper till med förvaringen och underlättar vardagssysslorna. I badrummet finns även härlig golvvärme.

Övre plan:
När ni tar trappan upp till lägenhetens övre plan möts ni av ett stort rum som kan användas som både allrum och sovrum. Här finns goda förvaringsmöjligheter i tre platsbyggda dubbelgarderober. Väggarna är målade i en ljusgrå färg och på golvet ligger fint parkettgolv. Från detta plan når ni lägenhetens underbara och soldränkta terrass.

På övre plan finner ni även en wc som renoverade 2020. På golvet ligger grå klinker och väggarna är målade i en grå färg. Inredningen utgörs av wc, handfatskommod samt vägghängt skåp.

På övre plan finns en extra ytterdörr.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta