Välkommen till

Spaldingsgatan 9

Spaldingsgatan 9
3:a Johanneberg

Ljus gaveltrea renoverad 2020 med stor västerbalkong

Med högt och fritt läge i populära Johanneberg finner ni denna härliga gavellägenhet som har ett rikligt ljusinsläpp, fin utsikt mot parken och en stor balkong som följer gaveln. Trivsam lägenhet som har renoverats varsamt under 2020 med enhetliga och väl valda materialval samtidigt som man har bevarat de tidstypiska 30-talsdetaljerna. Modernt kök med gott om plats för förvaring, socialt vardagsrum med utgång till balkongen samt två generösa sovrum med utrymme för hemmakontor. Välskött förening med god ekonomi, låg belåning, välrenoverad fastighet samt en fantastisk takterrass med milsvid utsikt att njuta av!

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts ni av en rymlig hall med plats för fri avhängning samt förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Golvet kläs av plankgolv som är hårdvaxat och betsat med valnötsfärg och väggarna är tapetserade med en ljus tapet från Midbec med diskret bladmönster. I taket sitter infällda spotlights.

Trivsamt och socialt vardagsrum i gavelläge med ljusinsläpp från generösa fönsterpartier i två väderstreck samt utgången till den stora balkongen. Balkongen ligger i eftertraktat västerläge med trevlig utsikt mot parken. Vardagsrummet kan inredas med soffa, matsalsbord samt övrig inredning. Golvet kläs av tidstypisk fiskbensparkett i original som är slipat, hårdvaxat och betsat med valnötsfärg och väggarna är målade i en greige färg.

Bostadens kök totalrenoverades 2020 och köksinredningen är inbyggd med lister av en finsnickare för en snygg finish. Köksinredningens gråa ramluckor med beslag i krom kombineras med bänkytor i ljus marmor och vitt kakel i fiskbenssättning. Den maskinella utrustningen utgörs av induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggd varmluftsugn, mikro, integrerad diskmaskin, integrerad kyl med frys samt en vinkyl. Samtliga vitvaror är från Ikea förutom vinkylen som är från Caso och mikron från Samsung. Golvet kläs av plankgolv som är hårdvaxat och betsat med valnötsfärg och väggarna är tapetserade i en vit diskret mönstrad tapet från Boråstapeter. Invid fönstret finns en given plats för ett mindre matbord för två personer.

Bostaden erbjuder två bra sovrum. Det största sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt byrå. Goda förvaringsmöjligheter finns i fyra platsbyggda garderober. Ett generöst fönsterparti bidrar med behagligt ljusflöde. Golvet kläs av tidstypisk fiskbensparkett i original som är slipat, hårdvaxat och betsat med valnötsfärg och väggarna är målade i Jotuns ljusgråa färg ”sommarsnö”.

I det andra sovrummet ryms en enkelsäng och en arbetshörna för den som önskar. Golvet kläs av plankgolv som är hårdvaxat och betsat med valnötsfärg och väggarna är målade i Jotuns ljusgråa färg ”sommarsnö”. Fint ljusinsläpp från ett fönster i insynsskyddat läge med grönska utanför.

Helkaklat badrum med terracottafärgat klinkergolv med underliggande behaglig golvvärme och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfatskommod och spegelskåp med belysning från Svedbergs (2022), duschhörna med rundade vikväggar i klarglas samt nya blandare från Tapwell (2022) och handdukstork. Det är även förberett för att installera tvättmaskin. I taket sitter infällda spotlights.

Under 2020 totalrenoverades samtliga ytskikt grundligt. Det sattes in nya golv- och taklister samt nya eluttag och spotlights med Plejd-funktion.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta