Välkommen till

Prinsgatan 4B

Prinsgatan 4B
2:a Linnéstaden

Fantastisk sekelskiftestvåa renoverad 2022 med rymlig balkong & låg avgift

Välkomna till denna otroliga sekelskiftestvåa i ett välbevarat hus anno 1912 i hjärtat av Linné. Varsamt renoverad 2022 med många bevarade tidstypiska originalattribut. Brädgolv, spegeldörrar, stuckatur och höga fotlister ger en vacker inramning av bostaden. Stora rum i fil, högt i tak och härligt ljusinsläpp från höga fönster med djupa nischer. Rymligt vardagsrum med plats för stora sociala sammankomster, exklusivt kök från Ballingslöv, sovrum med platsbyggdförvaring och modernt renoverat badrum. Från vardagsrummet finner ni även utgången till bostadens fantastiska balkong med gott om plats för en loungemöbel. Föreningens grönskande innergård är mycket trivsam med en stor terrass och flertalet sittgrupper samt grillmöjligheter att nyttja för medlemmar. Läget är angenämt och Prinsgatan är ett av Linnés mysigaste kafé- och restaurangstråk. Runt hörnet har man Linnégatans puls och det är även nära till Slottsskogen.

Läs hela beskrivningen
Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på victoria.wigerud@lundin.se.

Välkomnande entré med gott om plats för fri avhängning av ytterkläder. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds i form av en klädkammare. Väggarna är målade i en ljusbeige färg och på golvet ligger ett nylagt brädgolv från 2022.

Rymligt och ljus vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord om så önskas. Vardagsrummet präglas av vackra attribut som stuckatur, spegeldörrar, höga fotlister och fönster med djupa nischer. Ett högt fönster samt utgången till bostadens balkong fyller vardagsrummet med ljus och skapar tillsammans med takhöjden en härligt luftig atmosfär. Balkongen är rymlig och det finns gott om plats för både utemöbler och växter. Väggarna är målade i en ljusbeige färg och på golvet ligger brädgolv slipat och lackat 2022.

Parspegeldörrar leder in till lägenhetens moderna kök från Ballingslöv renoverat 2022. Köksinredningen är i en ljusbeige färg och kombineras med ljusa bänkytor samt stänkskydd i komposit. Köket är trivsamt och erbjuder plats för ett matbord för sex till åtta personer. Den maskinella utrustningen är från Siemens och utgörs av induktionshäll med inbyggd fläkt, inbyggd kombinerad ugn och mikro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl med frys. Kökets väggar är målade i en ljusbeige färg och golvet kläs av brädgolv som är slipat och lackat 2022. I köket finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare bakom en kökslucka.

Ljust och rofyllt sovrum med beige väggar och mysig heltäckningsmatta inlagd 2022. Här ryms en dubbelsäng mellan de platsbyggda garderoberna. Ett högt fönster med djupa nischer bidrar med behagligt ljusinsläpp.

Nyrenoverat badrum 2022 med både klinker och kakel i stora beige plattor. Inredningen består av wc, handfatskommod i mörkt trä med svart blandare, spegel med bakomliggande belysning, dusch med handdusch och taksil i svart. I taket sitter infällda spotlights och golvet har underliggande golvvärme för extra komfort.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Linnéstaden
Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta