Välkommen till

Brynolfsgatan 3A

Brynolfsgatan 3A
1:a Johanneberg / Almedal

Balkong i soligt västerläge

Med balkong i fantastiskt västerläge på populära Brynolfsgatan får ni 50-talscharm när den är som allra bäst! Här erbjuds flertalet originaldetaljer såsom välbevarad fiskbensparkett, gjutjärnsradiatorer och fönsterbänkar i marmor. Fina ytskikt och gott skick kännetecknar bostaden. Rummen är väl tilltagna och bostaden får anses osedvanligt välplanerad med modern avskärmning för sovalkoven. Den rymliga västerbalkongen borgar för många soltimmar. Påtaglig grönska utanför fönstren höjer trivseln ytterligare. Den gemensamma uteplatsen är väldigt gemytlig och erbjuder grillning och avkoppling i rofylld miljö.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts du av en stor och möblebar hall. Här finns plats för fri avhängning av ytterkläder samt förvaring i en garderob. På golvet ligger parkett och väggarna är vitmålade.

Väl tilltaget vardagsrum som erbjuder en trivsam disposition. Den välbevarade fiskbensparketten spelar fint med originaldetaljerna såsom gjutjärnsradiator och fönsterbänk i marmor. Sovalkoven bryts av via den stilrena väggen av industriglas som är uppsatt mellan säng och vardagsrum. Rummet ligger åt väster vilket borgar för bra ljusinsläpp. Härifrån når ni bostadens trivsamma balkong.

Fantastisk balkong som tack vare väderstrecket i väster bjuder på många soltimmar. Sommartid finner ni en prunkande grönska just utanför, vilket förhöjer den härliga känslan ytterligare. Här får ni plats med både soffa, bord samt den egna odlingen av örter.

Trevligt och rymligt kök där ni erbjuds utsökt förvaring, bra arbetsytor och dessutom plats för en ordentlig matplats. Köksutrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, fläkt och spis. Skåpsluckor och stommar har målats om under 2023. Då monterades även nya beslag.

Badrummet är helkaklat och rymligt med mörk klinker på golvet och vitt kakel på vägarna med en bård som bryter av på ett charmigt sätt. Tvättmaskinen underlättar vardagsbestyren.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg Almedal
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta