Välkommen till

Falkenbergsgatan 13D

Falkenbergsgatan 13D
2:a Fredriksdal

Ljus funkistvåa med solig västerbalkong

Näst högst upp i huset ligger denna välplanerade tvåa med rikligt ljusinsläpp, utsikt mot rogivande grönska och eftertraktad västerbalkong i soligt läge. Bostaden erbjuder även ett rymligt kök med bra arbetsytor, ett väl tilltaget vardagsrum, ett rofyllt sovrum, ett helkakalt badrum med tvättmaskin samt goda förvaringsmöjligheter både i lägenheten samt i tillhörande förråd. Trivsam förening med bra gemenskapsytor och den parkliknande innergården med utemöbler och grillar erbjuder avkoppling i rofylld miljö och är en självklar plats att njuta av under sommaren.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts du av en rymlig hall med naturlig plats för avhängning i en platsbyggd hylla samt ytterligare förvaringsmöjligheter i en garderob. I anslutning till hallen finns även goda förvaringsmöjligheter i en generös klädkammare samt en inbyggd garderob. Hallen utgör bostadens nav varifrån ni når alla rum. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade i grått.

Vardagsrummet är väl tilltaget med generösa ytor som bjuder in till en rad olika möbleringsalternativ med soffa, matsalsbord och övrigt möblemang. Från vardagsrummet når du den härliga balkongen i västerläge där du kan njuta av många soltimmar och en rofylld grönskande vy.

Köket är renoverat 2018 med köksinredning i vitt från Marbodal. Bänkytor i mörk laminat och stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av spishäll, inbyggnadsugn, fläkt, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. I köket ryms en matplats för fyra personer.

Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och övrig inredning.

Helkaklat badrum som är renoverat 2005 med grått klinkergolv och vitt kakel. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp, duschhörna med vikväggar, väggskåp samt tvättmaskin.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg Almedal
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta