Välkommen till

Wrangelsgatan 4B

Wrangelsgatan 4B
6:a Lunden

Unik etagelägenhet med fantastisk balkong & öppen spis

Nu erbjuds en unik chans att förvärva denna fantastiska etagelägenhet om 149 kvm. Belägen på Lundens vackra och rofyllda höjd med vidsträckt utsikt över hela stan. Som pricken över i:et erbjuder denna bostad en trevlig braskamin samt två balkonger i soligt läge. På första plan finner ni ett rymligt och ljust vardagsrum, tre sovrum, två badrum och ett välplanerat kök. På övreplan finner vi det stora allrummet samt ett sovrum. Välkomna till en bostad att trivas i!

Här bor ni med högt och bra läge i Lunden, nära kommunikationer och Danska vägen med dess utbud. I närområdet finns det stora grönområden och en mysig park samt bad såsom Härlanda Tjärn och Delsjön. Danska vägen som du når genom en kort promenad erbjuder ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. Goda kommunikationer finns i området och centrala stan ligger endast tio minuter bort med buss 60 som går precis utanför.

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Entréplan:
Denna bostad har två ytterdörrar och två hallar. I båda hallarna erbjuds plats för fri avhängning av ytterkläder samt goda förvaringsmöjligheter i garderober. Samtliga väggar är målade 2021. Samtliga rum har även parkettgolv förutom kök och sovrum på övre plan.

Rymligt vardagsrum med plats för både en soffgrupp och matbord samt övrigt möblemang. Trevligt ljusinsläpp från två stora fönster samt utgången till bostadens balkong. Mysig balkong med vidsträckt utsikt.

Köksinredning från Ikea i vitt kombinerads med en mörk bänkskiva i laminat och stänkskydd i vitt kakel. Goda förvaringsmöjligheter i flertalet skåp och lådor. Intill fönstret finns en given plats för ett mindre matbord. Den maskinella utrustningen utgör av glaskeramikhäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, diskmaskin samt kyl med frys. På golvet ligger en korkmatta.

På nedre plan finns tre sovrum i olika storlekar. Två av rummen är större till ytan och kan inredas med en dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Det andra sovrummet är något mindre till ytan och passar perfekt som kontor, gästrum eller barnrum. Här får man plats med säng och skrivbordsmöbel.

Bostaden erbjuder två badrum. Det första badrum har vita väggar och ljusgrått golv och inredningen består av wc, handfat, två spegelskåp samt badkar. Det andra badrummet har svarta väggar och grått golv och inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning samt dusch.

Övreplan:
När vi följer trappan en våning upp möts vi av det stora och trevliga allrummet. Fantastiskt ljusinsläpp från flertalet takfönster. Detta rum erbjuder många olika möbleringsalternativ och rymmer en soffgrupp samt övrigt möblemang. Här finns även en trevlig öppen spis.

På övreplan finns även ett extra sovrum som idag används som kontor. Detta rum har en mysig heltäckningsmatta.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Lunden

Bebyggelsen i denna del av staden är varierad. Charmiga landshövdingehus från 1920-talet blandas med stilren 50-talsarkitektur och moderna bostadsområden. Stadsdelen karaktäriseras av backiga, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla. De stora nivåskillnaderna ger Lunden sitt typiska utseende.

I Lundens mysiga kvarter finns allt man behöver. Utmed Danska vägen ligger flera trevliga butiker och matställen. Flera träningsanläggningar ligger på nära avstånd. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bl.a. bibliotek, hälsotek och café. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för de boende i Lunden. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Lunden inbjuder till ett trivsamt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta