Välkommen till

Eklandagatan 38

Eklandagatan 38
2:a Johanneberg

Högst upp i huset med balkong i västerläge

Välkomna till denna kvadratsmarta och sociala bostad med öppet samband mellan vardagsrum, kök och matsal. Stort fönsterparti, generös takhöjd samt det höga våningsplanet bidrar till rymd och ett härligt ljusinsläpp. Balkongen i västerläge ger dig många soltimmar och utsikt över Eklandagatan. De välbevarade detaljerna så som vacker fiskbensparkett, fönsterbänkar i kalksten samt gjutjärnselement ger sin prägel åt bostaden.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts du av en hall med plats för avhängning av ytterkläder samt goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare. På golvet ligger ekparkett och väggarna målade i grått. Den gråa väggfärgen är genomgående i hela lägenheten förutom i sovrummet.

Vidare från hallen når du matsal, kök samt vardagsrummet i ett öppet och socialt samband. Utrymmet är optimalt för umgänge med vänner och familj samt att ljuset flödar fritt. Golvet i matsal och vardagsrum kläs av vackert fiskbensparkett. Här ryms med lätthet ett större matbord, soffgrupp med tillhörande möblemang samt förvaringsmöbel.

Stilrent kök i vitt utförande tillsammans med bänkytor i laminat och stänkskydd i mosaik. Köket är utrustat med gasspis och gasugn, kolfilter fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl med frys. På golvet ligger ekparkett.

Rofyllt sovrum med plats för en dubbelsäng samt förvaringsmöbel. På golvet ligget ekparkett och väggarna är tapetserade i grått.

Helkaklat badrum med kakel och klinker i vitt. Inredningen består av wc, handfat, toppmatade tvättmaskin samt dusch.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta