Välkommen till

Cederbourgsgatan 7

Cederbourgsgatan 7
2:a Lorensberg

Kvadratsmart 30-tals pärla med söderbalkong

I en klassisk 30-talsfastighet finner ni denna fantastiska två i funkisstil med genomtänkt planlösning som erbjuder generös takhöjd, stora rum och gott om förvaring. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt en soldränkt balkong i söderläge. Lägenheten är stilrent renoverad samtidigt som den har välbevarad funkiskänsla med rökbehandlade parkettgolv, fönsterbrädor i sten samt gjutjärnsradiatorer. Generösa sociala ytor, sovrum med lugnt gårdsläge samt modernt badrum med golvvärme. Som lägenhetens ess i rockärmen finns en stor walk-in-closet.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på david.soderholm@lundin.se.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter i en inbyggd garderob. På golvet ligger granit med underliggande golvvärme och genomgående i bostaden är väggarna vitmålade.

Vardagsrum och kök med öppen planlösning med anslutande matplats. I vardagsrummet ryms soffa med tillhörande möblemang och matbord för ett större sällskap vid matplatsen. Matplatsen har upphöjt kubbgolv i mörkpigmenterad ek. Resterande golv i vardagsrummet är rökbehandlad ekparkett.

Stilrent och unikt kök med köksö från Tibro Kök i vitt utförande tillsammans med mörk bänkskiva i kompositsten. Utrustningen består av induktionshäll, inbyggd ugn med ångfunktion, inbyggd och kombinerad mikro-ugn, kolfilterfläkt, två integrerade diskmaskiner, integrerad och kombinerad kyl med frys samt vinkyl. Även här kläs golvet av granit med underliggande golvvärme.

Ljust sovrum med plats för säng. Från sovrummet nås bostadens stora klädkammare.

Helkakalt badrum med grått klinker på golv och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel samt dusch med vikbar vägg i rökglas. Även här finns behagligt värmegolv och i taket sitter spotlights.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Lorensberg
Lorensberg är en av Göteborgs äldsta och vackraste stadsdelar. De pampiga, välbevarade stenhusen präglar stadsdelens utseende och har ett högt kulturhistoriskt värde.

Det centrala läget gör att allt finns nära till hands. Flera av stadsdelens gator kantas av mysiga kaféer och restauranger och trevliga butiker. Vårdmottagningar, apotek och träningsställen finns också i området. Genom en kort promenad når man Göteborgs stadskärna. Kommunikationerna är mycket goda, med Hedens busscentral och Korsvägen som knutpunkter.

Lorensberg har ett rikt musik- och kulturliv. Lorensbergsteatern stod klar 1916. I ena hörnet av den gamla Lorensbergsparken ligger Stadsbiblioteket och vid Götaplatsen ligger Konstmuseet, Konserthuset och Stadsteatern. Evenemangsstråket går genom stadsdelen från Världskulturmuseet och Liseberg bort till Ulleviarenorna.

För barnfamiljen finns flera skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Det finns också gott om föreningar inom idrott, musik och kultur.

Sköna, gröna oaser finner man här och var. Näckrosdammens lilla park ligger nära till hands. Vasaparken och Trädgårdsföreningen bjuder också på lummig grönska.

I Lorensberg lever man ett på alla sätt gott storstadsliv i vacker, klassisk Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta