Välkommen till

Orustgatan 13C

Orustgatan 13C
1:a Sandarna

Välplanerad funkislägenhet med solig balkong

I mysiga Sandarna finner ni denna charmiga funkislägenhet med balkong. Lägenheten har ett bra ljusflöde, och på balkongen njuter man av härlig kvällssol. Utanför balkongen och fönstren är det lummig grönska under sommarhalvåret. Läget är perfekt, och här erbjuds ett lugnt och avskilt boende samtidig som man har Mariaplans sjudande kafé- och restaurangliv på kort promenadavstånd. Det är även nära till Slottsskogen och det vackra älvinloppet med Klippan och Röda sten. Hållplats finns inom ett stenkast, och med spårvagn tar man sig snabbt till både innerstan och havet.

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

innanför ytterdörren möts ni av en rymlig och möblerbar hall. Lägenheten har genomgående trägolv. I hallen finns plats för fri avhängning av ytterkläderna.

Allrummet är rymligt och får ett härligt ljusinsläpp från de ett stort fönster samt utgången till bostadens trevliga balkong. Rummet kan inredas med soffgrupp och säng samt övrigt möblemang. en skjutdörrsgarderob finns och bidrar med goda förvaringsmöjligheter.

Köket är placerat separat vilket också inger en känsla av rymd. Klassisk funkis köksinredning med stänkskydd i kakel.
Den maskinella utrustningen utgörs av spis med ugn samt kyl med frys. Här finns plast för matbord för två till fyra personer.

Ljust badrum med delvis kaklade väggar i vitt och delvis målade väggar i vitt. På golvet ligger brun/beige mosaik. Inredningen består av wc, handfat. spegelskåp och badkar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Sandarna
Sandarna är en högt belägen stadsdel, som vid slutet av 1930-talet byggdes som en förlängning av Kungsladugård. Bebyggelsen präglas av funktionalismens idéer med huslängor på fyra och fem våningar som har ljusa putsfasader och är byggda med mycket grönska och luft emellan sig där dagsljuset utnyttjas till fullo. I Sandarna ligger Sannabacken, ett härligt grönområde för stora som små med fantastisk utsikt över staden. Här är naturen närvarande, trots närheten till Göteborgs innerstad.
Karta