Välkommen till

Stockholmsgatan 40Q

Stockholmsgatan 40Q
1:a Bagaregården

Vacker 20-tals pärla

Välkomna till Stockholmsgatan 40Q och denna underbara etta med mycket välplanerad planlösning. Här möts bevarade originaldetaljer med moderna bekvämligheter. Ljuset flödar genom lägenheten med ljusinsläpp från två väderstreck. De spröjsade fönstren tillsammans med breda lister och takrosett, skänker en hemtrevlig känsla. Underbart ljusflöde följer genom bostaden tillsammans med ljusa färgsättningar vilket gör det lätt att sätta sin egen prägel i hemmet. Tidsenligt renoverat kök från 2021 med vit skåpinredning samt god plats för ett gediget matbord alternativt säng. Det stora allrummet ger plats för både säng och soffmöbel med tillhörande möblemang. Föreningen har en otroligt fin och välskött innergård med egen fontän och trevligt grönskande omgivning där man kan grilla. Här bor du med närhet till precis allt. Varmt välkommen på visning!

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på jennieann.bergstrom@lundin.se.

Bostadens 39,7 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Från den stora porten tar ni er in på den grönskande innergården. En mysig plats där det finns grillmöjligheter och plats för bord där ni kan bjuda in vänner och familj till härliga sommarkvällar.

Ni tar er till uppgång Q och tar några trappsteg upp till andra våningen innan ni kliver in i den välkomnande hallen. Ni möts av ett härligt ljus tack vare fönsterpartier i två väderstreck. Goda förvaringsmöjligheter för ytterkläderna finner ni i flertalet platsbyggda garderober och överskåp samt i en klädkammare i hallen. Hallen knyter samman samtliga rum i bostaden. Väggarna är målade i en ljus nyans och på golvet ligger brädgolv i original.

Köket renoverades 2021 och bjuder in till härlig matlagning tillsammans med vänner och familj. Här finner ni charmiga landshövdingsdetaljer så som det platsbyggda serveringsskåpet och skafferiet i original. Skåpsinredningen går i vitt med tidstypiska köksluckor tillsammans med mörka bänkskivor. Väggen runt köksskåpen är kaklat i vitt. Den svarta blandaren och diskhon bidrar till den stilrena estetiken. Smarta förvaringslösningar med öppna hyllor och krokar gör köksredskapen lättillgängliga. Vitvarorna består av induktionshäll, inbyggd kombi-ugn med mikro, köksfläkt, integrerad kyl/frys samt diskmaskin. Intill det härliga fönsterpartiet finns plats för antingen en säng eller ett matbord för flera personer. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger brädgolv i original.

Allrummet är en mysig plats där ni kan umgås i goda vänners lag. Här finner ni olika möbleringsalternativ som inkluderar soffa, bord och tillhörande tv-möbel samt en mindre dubbelsäng med nattduksbord. Ett härligt fönsterparti låter dagsljuset flöda fritt i rummet och det reflekteras fint i de ljusgråa väggarna. Även här har ni det vitlaserade brädgolvet i original.

Badrummet renoverades 2010 med kaklade väggar i vitt och på golvet ligger gråsvart våtrumsmatta. Inredningen byttes ut 2018 och består av WC, handfat med inbyggt badrumsskåp ovan och en duschhörna med draperi.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Bagaregården
Småstadsidyll, storstadspuls och gröna oaser
I Göteborgs östra centrum ligger charmiga Bagaregården, en mysig pärla som består av vacker och välbevarad bebyggelse. Här finns en blandning av fristående villor och landshövdingehus, alla omgivna av grönskande gårdar och mäktiga träd.

I Bagaregårdens kvarter finns mysiga caféer och trevliga närbutiker. I intilliggande områden som Olskroken, Lunden och Munkebäck finns ytterligare butiker, träningsställen, vårdmottagningar och apotek. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Redbergsplatsen är knutpunkt för flera buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter av olika slag för alla åldrar. I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bland annat bibliotek, hälsotek, öppen förskola och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och fotbollsplaner.

Vill man ge sig ut i naturen ligger Göteborgs fina grönområden Delsjön, Skatås och Härlanda Tjärn på nära håll. I de lummiga skogarna finns vandringsleder, badsjöar, motionsslingor och ridvägar. I området kring Skatås har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Bagaregården inbjuder till ett gemytligt boende i en av Göteborgs äldsta och mest genuina stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta