Välkommen till

Intagsgatan 9C

Intagsgatan 9C
3:a Kålltorp

Kålltorpsdröm med låg avgift där egen p-plats ingår

Välkomna till Intagsgatan och denna välplanerade trea! Här fås 30-talscharm i form av bland annat generös takhöjd, plankgolv och vackra gjutjärnselement. Lägenheten erbjuder dessutom ett lantligt kök, lättmöblerat vardagsrum, två bra sovrum och ett stort badrum med både bubbelbadkar och dusch. Föreningen som är helt skuldfri har god gemenskap och i den låga avgiften ingår en parkeringsplats precis utanför huset. Välkomna att framföra ert intresse till ansvarig mäklare!

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Jennieann
assisterande mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Jennieann
assisterande mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på johanna.hakansson@lundin.se.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en möblerbar hall med plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter i en klädkammare. Golvet täcks av en trestavsparkett i ek och väggarna är målade i vitt. Redan i hallen slås man av den generösa takhöjden som bidrar med en känsla av rymd till hela bostaden.

Lantligt kök som erbjuder gott om förvaring och har en ljus matplats invid fönstret. Köket har köksinredning i vitt som kombineras med bänkytor i massivt trä och vitt kakel i halvförband. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, frånluftsfläkt, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt en kombinerad kyl/frys. På golvet ligger ett trägolv som är vitmålat och på väggarna sitter en vit pärlspont förutom en vägg där den gamla tegelväggen är framknackad. I taket sitter infällda spotlights och ett dubbelfönster bidrar med ljusinsläpp och bjuder på en vacker vy över innergården.

Lättmöblerat vardagsrum med fint ljuinsläpp från ett generöst fönsterparti. Rummet kan inredas med soffa och även ett matsalsbord om så önskas. Golvet kläs av trestavsparkett i ek och väggarna är målade i vitt.

Lägenhetens masterbedroom ger utrymme för en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Här finns fyra platsbyggda garderober med överskåp för förvaring. Väggarna kläs av den vackert mönstrade Willow Boughs green från William Morris och på golvet ligger ett fint plankgolv i gran.

Det mindre sovrummet är även det rymligt med plats för säng, arbetshörna och förvaringsmöbler som byrå eller garderober. Golvet kläs av trestavsparkett i ek och väggarna är målade i vitt. Ett dubbelfönster bidrar med ljusinsläpp.

Helkaklat badrum med grått klinkergolv och väggar i ljust beige med fondparti i glasbetong. Inredningen består av WC, generös handfatskommod med både lådor och skåp, spegel med spotlights, väggfasta hyllor i trä, handdukstork, bubbelbadkar samt duschhörna med draperi. I taket sitter infällda spotlights.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Kålltorp
Kålltorp är en central stadsdel med fin atmosfär och vacker natur in på knuten. Namnet Kålltorp härrör från de gårdar, Stora Torp och Lilla Torp, som låg i området på 1500-talet. Torpet Lyckan finns bevarat än idag och rymmer en kaffestuga.

Bebyggelsen är varierad och består främst av låga flerfamiljshus. Området började byggas ut på 1930-talet och karaktäriseras av vindlande, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla.

I kvarteren finns både mataffärer, restauranger och mysiga butiker. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek och café. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kålltorps fritidsgård har öppet flera dagar i veckan. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för Kålltorpsborna. Här finner man vandringsleder, motionsslingor och badsjöar. Vid Apslätten finns härliga ytor för lek och rekreation. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter. Ytterligare träningsanläggningar finns exempelvis i Örgryte och vid Valhallabadet.

Kålltorp inbjuder till ett behagligt boende i en av Göteborgs lummigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta