Välkommen till

Gyllenkrooksgatan 15

Gyllenkrooksgatan 15
3:a Johanneberg

Välplanerad trea med tidstypisk charm & västerbalkong

På Gyllenkrooksgatan 15 i populära Johanneberg finns nu möjlighet att förvärva denna charmiga genomgångslägenhet. Tidtypiskt funkishus från 1939 med stor balkong i soldränkt läge mot den lummiga innegården. Här ges sociala ytor för vänner och familj, fantastisk utsikt över Liseberg, praktiskt utformat kök samt en fungerande öppen spis. De båda sovrummen har goda förvaringsmöjligheter och badrummet är utrustat med tvättmaskin.

Johanneberg är ett mycket populärt område som erbjuder mataffärer, restauranger, småbutiker, träningsanläggningar, bageri samt närhet till Fysiken och Mossens idrottsplats. Här kan du njuta av både närhet till stadspulsen samt grönskande omgivningar som Näckrosdammen och Carlanderska parken.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta