Välkommen till

Ponnygatan 2B

Ponnygatan 2B
2:a Mölndal Åby

Kvadratsmart hem på markplan

I mysiga Åby kan jag nu presentera en ovanligt välplanerad bostad med ett modernt kök och allrum i öppen planlösning och ett separat avskilt sovrum. Badrum med tvättmaskin och rymlig entréhall med bra förvaring. Ett källarförråd tillhör också lägenheten. Omtyckt och välskött område nära kommunikationer, service och shopping. Bekvämt cykelavstånd till City, Chalmers, Göteborgs universitet samt Sahlgrenska. Möjlighet finns till snabbt tillträde. Varmt välkommen att boka tid för visning!

Läs hela beskrivningen
Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Bostadens disposition:
Vi välkomnas av en rymlig entréhall där det finns gott om garderober samt plats för avhängning. Det ljusgråa trämönstrade laminatgolvet är genomgående i rummen. Bostadens två fönster har vackra fönsterbrädor av sten, och vetter in mot den lugna innergården.

Rakt fram från hallen ligger badrummet som är utrustat med dusch, tvättmaskin, wc, handfat och underskåp. Våtrumsmatta på golvet och våtrumstapet på golvet.

Bostadens allrum har en social och trevlig öppen planlösning med köket. Här finns plats för soffa och ett mindre matbord och stolar.

Köket har god förvaring bakom sobra svarta skåpsluckor och lådfronter med rostfria beslag. Vitt kakel över arbetsytan som består av en grå laminatbänkskiva med infälld diskho. Hällspis i fullbredd samt plats för mikrovågsugn ovanför diskbänken.

Sovrummet ligger innanför allrummet och här inryms både säng och förvaringsmöbler. Vitmålade väggar samt en beige fondvägg.

Ett lugnt och bekvämt hem där det är lätt att trivas!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Mölndal Åby
Friluftsliv, shopping och storstadspuls
Välkommen till populära Åby! Ett lugnt område sydväst om Mölndals centrum, med ett strategiskt bra läge i nära anslutning till de större trafiklederna E6, E20 och Söderleden. Stadsdelen består av en blandad bebyggelse med såväl flerbostadshus som radhus och villor. I Åby finns bland annat matbutik, pizzeria samt frisör och inom kort gångavstånd nås Mölndals centrum, med sin nybyggda shoppinggalleria och ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker, gym och all annan service man kan tänkas behöva.

För barnfamiljen finns flera förskolor och skolor samt en idrottsplats som erbjuder ungdomar möjligheter att spela fotboll, handboll och basket. Åby fritidscentrum rymmer simhall med äventyrsbad, ishall och bandybana, badmintonhall, friidrottsarena och fotbollsplaner. I området ligger även Åbytravet som är Sveriges näst största travbana.

Kommunikationerna i området är goda med flera busslinjer och vid Mölndals centrum finns både spårvagnar, busstrafik och pendeltåg, för den som exempelvis arbetar eller studerar utanför kommungränsen. Från Mölndals centrum tar det ca 15 min att ta sig in till centrala Göteborg.

För den som vill njuta av friluftslivet finns närmsta naturområden vid Sisjön och Stensjön, som båda bjuder på härliga promenadvägar och badplatser.

Här i Åby finns alla förutsättningar att trivas!
Karta