Välkommen till

Ulfsparregatan 9B

Ulfsparregatan 9B
1:a Lunden

Kvadratsmart etta med mysig balkong

I hjärtat av underbara Lunden erbjuds nu denna välplanerade etta med balkong. Här kan ni njuta av lugnet och samtidigt ha närhet till Göteborgs härliga storstadsliv. Bostaden präglas av generös takhöjd och rikligt med ljusinsläpp från två fönsterpartier i motsatta väderstreck. Rymligt kök med gott om förvaring samt plats för en matgrupp och ett stort allrum som ni lätt kan möblera med soffa, bord, tv-möbel samt en säng. Från allrummet når ni även bostadens trevliga balkong som har utrymme för möblering av en loungegrupp. Ett hem att uppleva och trivas i!

I närområdet finns det stora grönområden och en mysig park samt bad såsom Härlanda Tjärn och Delsjön. Danska vägen, vilken erbjuder ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger, når du genom en kort promenad. Goda kommunikationer finns i området och centrala stan ligger endast tio minuter bort med buss 60 som går precis utanför.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Victoria
ansvarig mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Lunden

Bebyggelsen i denna del av staden är varierad. Charmiga landshövdingehus från 1920-talet blandas med stilren 50-talsarkitektur och moderna bostadsområden. Stadsdelen karaktäriseras av backiga, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla. De stora nivåskillnaderna ger Lunden sitt typiska utseende.

I Lundens mysiga kvarter finns allt man behöver. Utmed Danska vägen ligger flera trevliga butiker och matställen. Flera träningsanläggningar ligger på nära avstånd. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bl.a. bibliotek, hälsotek och café. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för de boende i Lunden. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Lunden inbjuder till ett trivsamt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta