Välkommen till

Gibraltargatan 19B

Gibraltargatan 19B
2:a Johanneberg

Ljus & väldisponerad tvåa med solig sydvästbalkong

Näst högst upp i huset finner ni denna ljusa och mysiga tvåa om 39 kvm med öppen social planlösning, separat sovrum och stor balkong i sydvästläge med eftertraktad eftermiddag- och kvällssol. Genomgående generös takhöjd som ger en luftig känsla och rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier som skapar en skön atmosfär. Som ett extra plus erbjuder lägenheten dessutom både diskmaskin och tvättmaskin vilket är uppskattat i vardagen! Populär HSB-förening med stabil ekonomi och låg belåning.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på david.soderholm@lundin.se.

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med plats för fri avhängning. Golvet kläs av mörk trälaminat och väggarna är målade i den varma ljusbeiga färgen Skandinaviskt ljus från Jotun.

Härliga sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är renoverat 2016 med köksinredning i vitt från Ikea, bänkytor i trä och stänkskydd i vitt kakel. Den maskinella utrustningen utgörs av induktionshäll, frånluftfläkt, inbyggd kombinerad varmluftsugn/mikro, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl med frys. Samtliga vitvaror är från Ikea och installerade 2016 förutom fläkten som är från Tovenco och installerades 2022. Golvet kläs av mörk trälaminat och väggarna har vit panel.

Vardagsrummet har härligt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti och härifrån nås den härliga balkongen i soligt sydvästläge med kvällssol. Här kan ni inreda med flera olika möbleringsalternativ som inkluderar soffa och matsalsbord. Väggarna är målade i den varma ljusbeiga färgen Skandinaviskt ljus från Jotun och på golvet ligger parkett.

Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaringsmöjligheter i en rymlig garderob. Även här finns ett stort fönster som bidrar med behagligt ljusinsläpp. På golvet ligger parkett och även här är väggarna målade i beiget tillsammans med vit panel.

Badrummet är renoverat 2005 med klassiska materialval som mörkgrått klinker och vita helkaklade väggar med en mörkgrå bård. Inredningen består av WC, handfat, spegelskåp med belysning, handdukstork, duschhörna med vikdörrar i glas samt en toppmatad tvättmaskin från Cylinda som installerades 2017. I taket sitter infällda spotlights.

Johanneberg är ett mycket populärt område som erbjuder såväl mataffärer, restauranger, småbutiker, träningsanläggningar, bageri och blomsteraffär och ett stenkast från Chalmers. Närheten till såväl stadens nöjen som grönskande omgivningar som Mossens naturområde, Näckrosdammen och Carlanderska gör läget perfekt för ett bekvämt storstadsliv. Kommunikationerna är goda med fyra busslinjer varav två stombussar trafikerar området.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta