Välkommen till

Falkenbergsgatan 4A

Falkenbergsgatan 4A
3:a Södra Centrum

Högt upp i huset med insynsskyddat läge & en fantastisk balkong i söderläge

Välkomna till denna toppmoderna trea från 2020 med genomtänka materialval och optimal planlösning högt upp i huset. Här bor ni med fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt en stor balkong i soldränkt söderläge. Generösa sociala ytor med kök och vardagsrum i öppet samband. Bostaden har ett kök från Vedum med kvalitativa vitvaror samt modernt badrum med både tvättmaskin och torktumlare som underlättar i vardagen. Ett extra plus med bostaden är att bygglov för inglasning av balkongen finns! Centralt läge i ett expansivt område med närhet till både grönområden och stadspuls.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Beskrivning

Innanför ytterdörren når man hallen som har goda förvaringsmöjligheter i en generös garderob med skjutdörrar. Utöver det finns det även utrymme för fri avhängning. Väggarna är målade i stilrent grått som harmonierar väl med den fina mattlackerade ekparketten som är genomgående i hela bostaden.

Det stora vardagsrummet har öppen planlösning mot köket och utgång till den härliga balkongen i söderläge. I vardagsrummet trivs man på stora sociala ytor och rummet erbjuder gott om utrymme för såväl matplats som soffgrupp. Stora fönster bidrar med härligt ljusinsläpp som skapar luftighet och rymd åt hela bostaden. Även här är väggarna gråmålade.

Det välplanerade köket har köksinredning från Vedum och är modernt och smakfullt inrett samt försett med alla vardagens bekvämligheter. Den grå köksinredningen kombineras med bänkskiva i mörk granit och stänkskydd i grått kakel. Den maskinella utrustningen är från Siemens och består av induktionshäll, inbyggnadsugn, frånluftsfläkt, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

Lägenhetens största sovrum har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Här finner ni goda förvaringsmöjligheter i en generös skjutdörrsgarderob. Stort fönsterparti bidrar med ljusinsläpp och väggarna är målade i grått.

Det mindre rummet lämnar frihet för flera inredningsmöjligheter och passar utmärkt som gästrum eller som barnrum för den mindre familjen. För den som arbetar hemma kan även hemmakontoret inrymmas här. Väggarna är målade i vitt.

Precis som i övriga delar av bostaden är även badrummet smakfullt inrett. Badrummet är helkaklat med grått matt kakel på väggarna och mörkgrått klinkergolv. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel med belysning samt duschhörna med vikväggar i glas. Tvättmaskinen och torktumlaren från Siemens har ovanliggande praktisk bänkyta och yteffektiva vägghängda skåp som förenklar vardagen.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Södra Centrum
Södra Centrum är en helt ny stadsdel som just nu växer fram strax utanför Göteborgs stadskärna. I takt med att staden utvecklas och byggs ut blir Södra Centrum den naturliga förlängningen av innerstaden. Stadsdelen präglas av en nyskapande, hållbar och urban arkitektur och är ett levande kvarter med en mix av bostäder, kontor, butiker och caféer. Området utgjorde en gång i tiden Göteborgs textildistrikt och här bor man omgiven av anrika industriminnen som Lyckholms och Krokslätts fabriker.

En kort promenad bort ligger Världskulturmuséet, Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och hela evenemangsstråket. Med cykel eller spårvagn tar man sig smidigt till innerstan på ca 10 minuter. Mataffärer, restauranger och gym finns i din omedelbara närhet, liksom fina rekreationsområden som lämpar sig väl för både löpning och mountain bike-turer.

Södra centrum bjuder på stadsliv med extra allt. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta