Välkommen till

Berguven 12

Berguven 12
Hovås

Rymlig gaveltrea på Uggleberget

Upptäck denna ljusa och välplanerade hörnlägenhet på hela 87 kvm med en inglasad balkong i västerläge som man gärna drar sig ut till.

Den öppna planlösningen och ljusinsläppet från tre väderstreck ger en luftig och inbjudande känsla. Balkongen fungerar som ett extra socialt rum, perfekt för att umgås med vänner och familj. Lägenheten har två rymliga sovrum med garderober och klädgarderob vid entrén, ett större badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt en extra WC.

En trappa ner finns en charmig gästlägenhet som kan hyras till en låg kostnad. Garaget är utrustat med elbils-laddare och föreningen har även intäkter från uthyrning av bilplatser till områdets bilägare.

På Uggleberget bor ni nära allt ni behöver – matbutiker, gym, skolor, servicebutiker, restauranger och caféer. Här finns också fina gång- och cykelvägar till havet och naturen samt smidig bussförbindelse till city. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska boende!

Läs hela beskrivningen
Mats
ansvarig mäklare
Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0708-68 99 11 mats.jacobsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Mats
ansvarig mäklare
Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0708-68 99 11 mats.jacobsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på mats.jacobsson@lundin.se.

-Gavelläge med inglasad balkong, badrum med dusch/badkar, wc och tvätt/tork samt fin kommod med tvättställ. En extra wc. Två sovrum varav det ena med fönster i två väderstreck och ett med fönster mot öster. Genomgående hög standard med fina materialval.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Nya Hovås
Välkommen till Nya Hovås! Här, mittemellan vackra Amundö Marina och Oxsjön i Sandsjöbackas naturreservat, växer denna nya och unika stadsdel fram. Den härliga blandningen av bostäder, butiker, caféer, restauranger och kontor gör att du har det mesta du behöver precis runt hörnet.

Arkitekturen i området bjuder på en fin dynamik genom varierande material på fasader, olika takhöjder och placeringar av huskroppar. Här är det lätt att trivas för såväl barnfamiljen som unga och äldre.

Närheten till naturen är påfallande med Sandsjöbackas populära naturreservat på kort avstånd. I detta vidsträckta grönområde finns flera fina vandringsleder och badsjöar. För den som föredrar salta bad finns flera mysiga badvikar på kort promenad- och cykelavstånd. Däribland är Hovås Kallbad, T-bryggan och Amundöarna populära utflyktsmål. För den golfintresserade finns Hovås legendariska golfbana Göteborgs Golfklubb på nära avstånd. Golfklubben bildades redan 1902 och är Sveriges äldsta.

Mycket goda kommunikationer in till Göteborgs centrum finns precis i anslutning till området.

Nya Hovås inbjuder till välbefinnande i ett unikt och bekvämt boende nära havet och vacker natur. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta