Välkommen till

Södra Viktoriagatan 46A

Södra Viktoriagatan 46A
2:a Vasastaden

Stilren och välplanerad 1930-talslägenhet i stabil brf med låg avgift

Varmt välkomna till denna fantastiska tvårumslägenhet i charmig 1930-talsfastighet gömd från trafikerade gator i myllrande Vasastaden. Bostaden erbjuder en planlösning med stor inredningsfrihet efter dina önskemål, goda förvaringsmöjligheter och stilrent både kök och badrum. Kanske är detta er första gemensamma bostadsrätt, eller kanske är det din perfekta övernattningslägenhet - Här finns alla möjligheter att sätta ER prägel och nå total trivsel. Kanske bäst av allt, här bor man tryggt i en välhållen fastighet och i en ekonomiskt stabil brf med låg belåning.

Här lever ni med både stadskärna och grönska inom gångavstånd, perfekt beläget med närhet till såväl Avenyn, Haga som Linnéstaden. För dig som studerar har du närhet till både Handelshögskolan, Göteborgs Universitet och Chalmers Tekniska Högskola. Njut av Änggårdsbergen, Botaniska trädgården och Slottsskogen för rekreation.

Läs hela beskrivningen
Louisa
ansvarig mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Louisa
ansvarig mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

En halv trappa upp i huset, innanför ytterdörren möter ni en hall med plats för fri avhängning. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i dubbla garderober bakom stilfulla och praktiska skjutdörrar. Parkett klär enhetligt golven i bostadens alla rum. Väggarna har ljust greige färgsättning i olika toner.

Köket med vit köksinredning från Ikea har kromfärgade beslag och en mörk laminatbänkskiva. Stänkskyddet består av glas och har en blå färgsättning. Den maskinella utrustningen består av hällspis utrustad med induktion (Schott Cera), ugn (Electrolux), kolfilterfläkt, integrerad diskmaskin (Ikea) samt kombinerad kyl med frys (Ikea). Under köksskåpen sitter infällda spotlights för extra belysning till arbetsytorna.

Vardagsrummet får ett trivsamt ljusinsläpp genom tre fönster helt skyddat från insyn tack vare den gemytliga grönskan utanför och bostadens läge en halv trappa upp. Här möblerar ni med stor inredningsfrihet på stora ytor som inrymmer både soffgrupp såväl som matplats.

Det rymliga sovrummet är beläget i samma väderstreck som vardagsrummet och tar del av både ljusinsläpp och härlig utblick över lugna och gemytliga Södra Viktoriagatan. Här inryms dubbelsäng med tillhörande möblemang samt praktisk garderobsförvaring.

Badrummet som renoverades 2016 är helkaklat i naturnära toner där man enhetligt valt kakel och klinker i en beige/brun ton. Utrustningen består av wc, handfat med vägghängd kommod, spegel och dusch. För extra komfort njuter ni av behaglig golvvärme.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Vasastaden
Vasastaden är belägen mitt i Göteborgs centrum och är en av stadens äldsta och pampigaste stadsdelar. De vackra, välbevarade stenhusen med detaljrika fasader präglar stadsdelens eleganta utseende och har ett högt kulturhistoriskt värde. De flesta av dessa hus byggdes mellan 1870-1920. Arkitekturen har inspiration från Paris och Wien.

Det centrala läget gör att allt finns nära till hands. Tvärs igenom stadsdelen, från Avenyn till Haga, löper Vasagatan och dess breda allé. Längs hela Vasagatan ligger mysiga kaféer och restauranger som pärlor på rad. I kvarteren finns också mataffärer, skönhetssalonger, butiker och vårdmottagningar. På andra sidan vallgraven möter Göteborgs stadskärna upp med sitt stora utbud av shopping, nöjen och träningsställen.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan, både kommunala och fristående. Det finns också många idrotts- och kulturföreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar.

Vasastaden är en populär stadsdel för studenter. Göteborgs Universitet har sin huvudbyggnad vid Vasaplatsen och flera av universitetets institutioner ligger i området. Kommunikationerna i området är goda, med Vasaplatsen som knutpunkt.

Sköna, gröna oaser finner man i Vasaparken, Kungsparken och vid Haga Kyrkoplan. Även Trädgårdsföreningen, Botaniska trädgården och Slottsskogen ligger på nära avstånd.

I Vasastaden lever man ett rikt storstadsliv i klassisk Göteborgsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta