Välkommen till

Bruksgatan 25

Bruksgatan 25

Välkommen till denna exceptionella studiovåning belägen på Bruksgatan i det historiskt charmiga området Fixfabriken. Denna bostad erbjuder en perfekt kombination av modern design och industriell karaktär med en imponerande takhöjd om 5 meter som skapar en härlig känsla av rymd och ljus.

Studiolägenheten bjuder på en öppen och luftig planlösning där den imponerande takhöjden skapar en unik atmosfär. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och bidrar till en ljus och välkomnande miljö.
Den privata entrén från gatan ger inte bara en känsla av avskildhet utan också bekvämligheten att kunna gå direkt in i bostaden utan att behöva passera gemensamma utrymmen.

Uteplatsen är en riktig oas. Omgiven av robusta tegelmurar erbjuder den ett insynsskyddat och lugnt läge för avkoppling och sociala tillställningar. Här finns gott om utrymme för utemöbler och grönska, vilket gör det till en idealisk plats för sommarens alla stunder.

Sovloftet, som är smart placerat ovanför köks- och badrumsdelen, erbjuder en mysig sovplats med plats för en 160 cm bred säng. Den öppna lösningen ger en känsla av rymd samtidigt som det skapar en avgränsad och privat sovdel.

Köket är stilrent och funktionellt, utrustat med moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Här finns allt du behöver för att laga såväl snabba vardagsmiddagar som mer avancerade måltider.
Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, wc och tvättställ. En kompakt men välplanerad yta som erbjuder allt du behöver för dina dagliga rutiner.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Majorna
Majorna är en av Göteborgs mest genuina och charmiga stadsdelar. En stad i staden med eget uttryck och livfullhet. Vindlande kullerstensgator, vackra landshövdingehus och små parker och torg skapar tillsammans områdets trivsamma utseende och levande atmosfär.

Majorna är ett område med gamla anor. Hamnen, älven och havet har sedan århundraden varit livsviktiga för majborna. Härifrån hämtade man sin försörjning och många namn härrör från den tiden då det behövdes både båtbyggare, segelsömmare och repslagare. Idag är kajerna både arbetsplatser och härliga rekreationsområden. Och från många av Majornas kullar har man utsikt mot älvmynningen.

Stadsdelen sjuder av aktivitet för alla åldrar. Musik- och kulturlivet är rikt och det finns gott om idrottsföreningar och träningsställen. I kvarteren hittar man ett brett och varierat utbud av butiker, mysiga caféer och restauranger. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

Majorna är en populär stadsdel för studenter, flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. För barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor.

Små parker, som Söderlingska parken i Gathenhielmska kulturreservatet, finner man i de egna kvarteren. Klippan, Slottsskogen, Botaniska och Änggårdsbergen ligger alla på promenad- eller cykelavstånd och är ljuvliga oaser året om.

I Majorna lever man ett aktivt storstadsliv i en charmerande småstadsmiljö med både havet och grönskan inpå knuten.

Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta