Välkommen till

Hälleflundregatan 42

Hälleflundregatan 42

2:a Fiskebäcks hamn

Nu finns snart tillfälle att förvärva denna pärla som ligger högt, med utsikt och direktkontakt med båthamnen. Båtplats alldeles nedanför lägenheten kan eventuellt överlåtas i samband med försäljningen. Garage i huset.

Läs hela beskrivningen
Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på patrik.henningsson@lundin.se.


Välkomna till denna ljuvliga lägenhet som ligger med ett av de bästa lägena i området.

Stor hall med bra förvaring i garderobsparti med skjutdörrar. Gott om plats för ytterkläder och skor. Ytterligare garderober med plats för städutrustning och annat.

Vardagsrum och kök med öppen planlösning och stora fönsterpartier mot bägge balkongerna och mot den fantastiska utsikten ner mot småbåtshamnen.
Välutrustat och stilfullt kök av hög kvalitet.

Det luftiga sovrummet ligger avskilt från den sociala delen. Garderobsparti även här och gott om plats för dubbelsäng och läshörna för den som vill. Även från sängen är det fin utsikt över hamnen.

Badrum med dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Skåp för ytterligare förvaring. Natursten med värmeslingor på golvet, microcement på väggar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Fiskebäck
I Fiskebäck kombineras skärgårdslivet med storstadslivet på ett självklart sätt. Fiskebäck, som ligger på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, är ett område med tydlig havsprägel. Fiskebäck är namnet på den bäck och de gårdar som låg här en gång och runt vilka ett fiskeläge växte upp.

På vindlande gator med namn som Skäddegatan, Sikgatan och Makrillgatan ligger äldre och moderna villor om vartannat. Radhus, kedjehus och några flerbostadshus utgör också en del av Fiskebäcks bebyggelse.

Frölunda Torgs köpcentrum och Frölunda kulturhus ligger 5 minuters bilväg bort. Högsbo 421 och Sisjöns industriområde är två köpcentra i närheten. Med bil, buss eller spårvagn tar du dig lätt till centrala Göteborg.

Området är populärt bland barnfamiljer. Det finns flera förskolor att välja mellan och en grundskola, Fiskebäcksskolan. Föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, sjöscouting, fotboll och innebandy.

Fiskebäcks hamn är en av landets största fiskehamnar. Södra skärgården öppnar sig precis utanför och erbjuder en härlig miljö året om. Badplatser hittar man vid Ganlet och Fiskebäcksbadet. Här finns också ett naturskönt rekreationsområde och ett vackert promenadstråk längs Eskils kanal.

Fiskebäcks trivsamma och charmiga miljö inbjuder till ett skönt och aktivt liv nära havet och storstaden. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta