Såld

Underbart radhus med soligt läge i attraktiva Stora Gårda

Peter Johansen
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0732-62 00 51 peter.johansen@lundin.se

Lundin Örgryte

Med Lundin Örgryte får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Stora Gårda 4

Örgryte / Skår

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Rum:
6 rum
Boarea:
117 kvm
Biarea:
48 kvm
Byggår:
1973
Tomtarea:
125 kvm
Adress:
Stora Gårda 4,
412 70 Göteborg

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Nu erbjuds ett fantastisk boende i hjärtat av Örgryte!
Bo på det absolut bästa läget i området i en bekväm, unik och charmig engelskinspirerad miljö. Närhet till både stadens puls och naturen i Delsjön. Mycket fint radhus som omsorgsfullt renoverats med en härlig känsla! Ljusa rum, ett härligt kök, vardagsrum med braskamin, lyxigt badrum och stenbelagd uteplats i soligt västerläge. Här finns även platsbyggd markis och behaglig infravärme!
Tillhörande parkeringsplats i garaget direkt utanför entrén i källarplanet.

Välkommen till Stora Gårda 4!

Här disponerar du följande:

Entréplan:
Entré med klinkergolv och golvvärme. Plats för av hängning av ytterkläder.
Ljust och fräscht vardagsrum med härlig kamin samt två helglasade utgångar ut mot den fina trädgården i soligt västerläge. Här finns plats för både soffgrupp och matbord. Smakfullt inrett med ett exklusivt brädgolv i ek.
Köksdelen ligger i anslutning till vardagsrummet. Underbart italienskt kök med goda arbetsytor. Tidlös bänkskiva i kalksten och högkvalitativa vitvaror från Liebherr och De Dietrich. Inbyggd ugn och micro, diskmaskin, induktionshäll, kyl & frys samt en vinkyl. Inramas snyggt av ett mörkt klinkergolv med behaglig golvvärme.
Till vänster om entrén finner du en smakfullt renoverad gästtoalett i klassisk Carrera marmor. Golvvärme även här!

Övervåning:
Vi tar trappen upp en våning och möts av ett ljust allrum. På detta plan disponerar du också två sovrum samt ett lyxigt inrett badrum med både badkar, golvvärme och duschhörna. Smakfullt inrett med lyx och tidlöshet. Vackert med gotländsk kalksten på golvet! Ljusinsläpp från de karaktäristiska ovala fönstren.

Vind:
Underbart master bedroom med härligt ljusinsläpp från takfönster. Härlig känsla med heltäckningsmatta och en mindre platsbyggd garderob från Himle.


Källarvåning:
Här erbjuds ett mysigt allrum alternativt ett gästrum, ett praktisk rymligt förråd, en tvättstuga samt ett väl tilltaget badrum. Här finns även platsbyggd förvaring från Himle under trappan. Direktutgång till garaget från källarplan.


Välkommen till Stora Gårda 4!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Taxeringsvärde: 4 100 000 kr varav byggnadsvärde 1 378 000 kr (fastställt 2015). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Friköpt

Driftkostnad: Totalt ca 41 680 kr/år.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
Uppvärmning:12 000 kr/årRenhållning:1 500 kr/årSamfällighet:28 180 kr/år
Samfälldighetsavgiften inkluderar skötsel av hela området, garaget, en parkeringsplats, samt VA kostnad.
Driftskostnaderna varierar beroende på antal i hushållet och förbrukning.
Se energideklaration för KWH förbrukning.
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta.

Fastighetsavgift: 8 524 kr/år

Information Fastighet

Adress: Stora Gårda 4, 412 70 Göteborg. Göteborg kommun.

Fastighetsbeteckning: Bö 107:24

Byggnadstyp: Radhus, Byggår: 1973

Byggnadssätt: Grund:Platta på markStomme:TräBjälklag:TräFasad:TegelTakbeklädnad:TegelUtv plåtarbeten:KopparUppvärmning:Direktverkande elVentilation:Mekanisk frånluftVatten/avlopp:Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Storlek: Boarea 117 kvm.Biarea 48 kvm. 6 rum varav 4-5 sovrum. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Tomt: Tomtarea 125 kvm. Tomtarea 125 m² (friköpt). Härlig lättskött trädgård med gräsmatta och stenbelagd uteplats. Soligt västerläge. God plats för grillen och matplats. Här finns även markis och infravärme.

Bilplats: Garage.

Servitut: Rättigheter-förmån: Avtalsservitut Tillträde. Rättigheter-last: Avtalsservitut Tillträde(2 st). Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Tillträde, Avtalsservitut Tillträde.

Gemensamhetsanläggningar: Göteborg Bö GA:20.

Planbestämmelser: Stadsplan (1972-12-01).

Övrigt: Tak renoverades 2013, fönsterkassetter byttes 2010, nya fönster i källare 2015, markiser och infravärme på uteplats gjordes 2012, WC renoverades 2014 och badrummet på övre plan renoverades 2016.

Tillträdesdag: 2018-03-28 00:00:00

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Örgryte Skår

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning