Såld

Fristående villa med inglasat uterum

Patricia Warnlöf
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se

Lundin Östra Göteborg

Med Lundin Östra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Fjällbruden 90

Rannebergen

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Rum:
5 rum
Boarea:
135 kvm
Biarea:
11 kvm
Byggår:
1980
Tomtarea:
370 kvm
Adress:
Fjällbruden 90,
42450 Angered
Välkommen att kontakta Patricia
Välkommen att kontakta Patricia

Beskrivning

Nu har ni chansen att förvärva en av Fjällbrudens finaste villor! Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till badsjö. Närmaste lekplats finner ni precis utanför huset och runt hörnet finner ni fotbollsplanen. Huset har under åren genomgått flera renoveringar vilket underlättar avsevärt för den nya köparen. Huset är besiktigat och dolda fel försäkrat 2022-05-02. Till fastigheten hör ett garage i länga.

Varmt välkomna att boka er på visning!

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en rymlig hall som dessutom förlängs med ytterligare en groventré till höger där ni får plats med hela familjens skor och ytterkläder. Detta rum kan för den som önskar göras om till kontor eller gästrum.

Vidare från hallen har man direkt tillgång till det öppna och nyligen renoverade köket. Både hallen och köket har ett ljus klinkergolv i marmorimitation och som även återgår som stänkskydd i köket vilket gör det väldigt enhetligt. Köket är trivsamt och mycket arbetsvänligt med en köksö för ytterligare förvaring och arbetsytor. Skåpsluckorna är vita och bryts snyggt av med en massiv bänkskiva i svart samt med de rostfria vitvarorna. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, diskmaskin, mikro, inbyggnationsugn i ergonomisk arbetshöjd samt side-by-side kyl och frys. Från köket når man även tvättstugan smidigt.

Fortsätter man in i huset kommer man till vardagsrummet som rymmer både en soffgrupp samt matplats för upp till tio personer. Vardagsrummet har ett ljust laminatgolv, vita väggar och en ljus fondvägg. Men kanske det bästa av allt, här når man altandörren ut till det inglasade uterummet som förlänger vår- och höstterminen samt utgång till den insynsskyddade trädgården. Här finns även ett förråd som ni kan förvara utemöbler och trädgårdsredskapen.

På entréplan finns ett av det totalt fyra sovrummen. Här finns gott om plats för dubbelsäng och garderober för klädförvaring. Rummets väggar är vita och får ett fint ljusinsläpp från det stora fönstret mot trädgården. På övre plan ligger de övriga tre sovrummen varav två är något mindre samt ett större. Det större sovrummet har en separat walk-in closet med god förvaring samt en fransk balkong. Samtliga sovrum är lättmöblerade och har vita väggar.

Huset har ett badrum på varje plan. Badrummet på entréplan har vitt och beige kakel och klinkers samt är utrustat med dusch, wc, kommod samt spegelskåp. Badrummet på övre plan är renoverat 2017 och även det har vitt kakel och beige klinker. Här består utrustningen av, badkar, wc, kommod och spegel med inbyggd belysning samt ett skåp för handdukar och badrumsartiklar.

Utanför huset finns en lekplats på den bilfria innegården vilket gör området väldigt barnvänligt. Till huset hör ett garage i länga som sköts av en ordningsam samfällighetsförening.

Varmt välkomna att boka er på visning!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Taxeringsvärde: 2 471 000 kr varav byggnadsvärde 1 593 000 kr (fastställt 2021). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Upplåtelseform: Friköpt

Energideklaration: Utförd 2019-04-16. Energiprestanda 104 kWh/kvm och år. Energiklass D.

Driftkostnad: Totalt ca 36 523 kr/år.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El:7 503 kr/årUppvärmning:15 220 kr/årVatten/avlopp:3 000 kr/årSamfällighet:10 800 kr/år
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta.

Fastighetsavgift: 8 874 kr/år

Information Fastighet

Adress: Fjällbruden 90, 42450 Angered. Göteborg kommun.

Fastighetsbeteckning: Angered 103:39

Byggnadstyp: Friliggande villa, 1 ½ plan. Byggår: 1980

Byggnadssätt: Grund:Betongplatta på markStomme:TräFasad:TräpanelTakbeklädnad:BetongpannorFönster:2 och 3-glas isolerUppvärmning:Fjärrvärme med radiatorer samt elgolvVentilation:Mekanisk frånluftVatten/avlopp:Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Storlek: Boarea 135 kvm.Biarea 11 kvm. 5 rum varav 4 sovrum. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Tomt: Tomtarea 370 kvm.

Renoveringar: 2021 Inglasat uterum
2020 kök samt golv
2017 renoverades badrummet på övre plan
2013 renoverades tak
2002 renoverades badrum på entréplan.

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Göteborg Angered GA:27 ändamål: Radio- TV och/eller tele, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Angered GA:4 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning.

Planbestämmelser: Stadsplan.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Angered Rannebergen

Skogspromenader, friluftsliv och staden runt hörnet
Att bo i Angered innebär möjligheten att kombinera lantliv och stadsliv på ett okomplicerat sätt. 15 minuter från Göteborgs centrum ligger blandad bebyggelse i vidsträckt natur.

Den vackra naturen och den bördiga jorden lockade människor att bosätta sig här redan på medeltiden. I början av 1960-talet fick lantgårdarna sällskap av moderna bostäder. Sedan dess har Angered fått många bostadsområden med olika karaktär.

Idag består Angered av flera mindre områden såsom Rannebergen, Gårdsten och Lövgärdet. Dessa har ofta ett eget litet torg med närservice. Angereds köpcentrum har ett stort utbud av butiker, frisörer och matställen. Här finns även apotek och närsjukhus.

I Angereds centrum ligger sporthall, flera träningsställen och Blå Stället. Blå Stället är Angereds eget kulturhus och ett hus för alla sinnen och åldrar. I huset ryms exempelvis bibliotek, teater, ateljé och café. Kulturhuset har ett brett program och hela stadsdelen präglas av ett levande musik- och kulturliv.

Många barnfamiljer bosätter sig gärna i Angered. Här finns gott om förskolor och grundskolor samt ett gymnasium. Ett stort antal idrottsföreningar har verksamheter inom bland annat fotboll, badminton, ridsport och friidrott.

Närheten till naturen är en stor tillgång för de boende i Angered. Året om ges möjlighet till ett rikt friluftsliv. I Vättlefjälls naturreservat finns vandringsleder, elbelysta motionsspår och flera badplatser. Även Stora Mölnesjön i östra Rannebergen norr om Angered är ett populärt utflyktsmål, liksom Lärjeåns trädgårdar.

Angered inbjuder till ett aktivt och behagligt boende i vackra omgivningar. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning