Välkommen till

Karduansmakaregatan 4

Karduansmakaregatan 4
Radhus Utby

Bästa solläget, underbar planlösning och stilfullt renoverat

Välkommen till ett hörnradhus med villakänsla långt utöver det vanliga! Öppna ytor blandat med snedtak och mysiga utrymmen ger en härlig karaktär. Smakfulla materialval, underbar altan med eftertraktad kvällssol även om solen är närvarande även större delen av dagen också. Praktiska förråd och två badrum.En bostad för dig som söker ett modernt boende med hög mysfaktor i lugn miljö endast 8 minuter från centrala Göteborg. Laddbox för elbil finns.

Ett perfekt boende för såväl den lilla som den medelstora familjen!

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Östra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Entréplan

Hall
Välkomnande hall med vackert hexagonklinker och golvvärme. God plats för avhängning av ytterkläder. Den här delen öppnar upp mot både första plan men också ner till källarvåningen. Rymligt och vackert renoverat med vitmålad träpanel på väggar och fina detaljer.

Kök
Stilrent kök från Kvik som totalrenoverades 2020. Köksluckor i en ljuvlig ljusgrå nyans och ljust målade väggar i vitt och grönt. Utrustningen från Siemens och Bosch består av diskmaskin, induktionshäll med integrerad bänkfläkt, varmluftsugn med ångfunktion och mikro i ergonomisk arbetshöjd samt dubbla kombinerade kyl och frys. Den öppna planlösningen med en gedigen köksö mot vardagsrum ger möjlighet till härliga sociala middagar och här har man en enkel access till den soldränkta baksidan. På baksidan spenderar nog de flesta gärna mycket tid årets varmare månader då det finns plats för både lek, utekök och långbord.

Vardagsrum
Stort och härligt vardagsrum med vitoljat parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns gott om plats för både matsalsgrupp och soffgrupp. Ett integrerat skafferi finns mellan kök och lekrum. Direkt utgång till den väl tilltagna altanen i soligt västerläge.

Sovrum 1/lekrum
Ljust fräscht sovrum med plats för garderober och dubbelsäng. Fint ljusinsläpp från fönster ut mot allen. Idag används rummet som ett lekrum och är mycket populärt hos barnen.

Övre plan

Badrum
Mycket stilrent totalrenoverat badrum från 2017. Helkaklade väggar och klinkers med golvvärme. Här finns dusch med glasväggar, vägghängd wc och handfat med kommod med två lådor. Bra med belysning från spottar i taket. Badrumsskåp för extra förvaring finns.

Sovrum 2
Ljust sovrum med slipade brädgolv och målade väggar. Mysig känsla av snedtak samt härligt ljusinsläpp från fönster i takkupa. Ett passande barnrum med plats för skrivbord och garderob. Ett mysigt krypin finner man även här inbyggt i sidovinden - perfekt för alla fantasifulla individer.

Sovrum 3
Ljust och fint sovrum. Plats för dubbelsäng och ett mindre skrivbord om så önskas. Även detta sovrum har en underbar karaktär med snedtak och fina brädgolv. Utomordentlig klädkammare i kattvinden längs med hela rummet.

Klädkammare
Ytterligare en klädkammare finns direkt till höger från trappan. Mycket goda förvaringsutrymmen.

Källarplan

En halvtrappa ner från entrén finns en välplanerad källare som erbjuder praktiska förråd och förvaringsmöjligheter.

Tvättvrå/hall
Till höger när man kommer ner för trappan finner man tvättmaskinen bakom en av dörrarna. Upphängningsanordning är installerad i taket i hallen för praktisk och enkel hantering. Här ligger klinkers på golv, renoverat samtidigt som entrégolvet.

Badrum
Rymligt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns badkar, wc och handfat.

Ner för trappan, till vänster finner man ytterligare klädförvaring för vinterkläder och liknande. Utöver detta finns en praktisk och välanvänt kallskafferi. Förrådsutrymme finns även under trappan. Ingång till varmgarage.


Välkommen till Karduansmakaregatan 4!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Utby
Småstadsidyll, skogspromenader och staden om hörnet
Välkommen till populära Utby! Här bor man nordöst om Göteborg, nära vacker natur och samtidigt på behändigt avstånd från Göteborgs centrum. Området är ett lugnt, trivsamt och barnvänligt område beläget mellan Säveån, Kvibergsbäcken och Fjällboberget. För tvåhundra år sedan var Utby ett bondesamhälle som båtarna och pråmarna på Säveån passerade. Området började bebyggas i början av 1900-talet och består nästan uteslutande av egnahemshus, radhus och lite pampigare villor. Området har en härlig atmosfär med blandad äldre och modern bebyggelse samt en storslagen natur.

Närheten och de goda kommunikationerna till både Göteborgs centrum och Partille centrum med bland annat Allum köpcentrum gör området väldigt attraktivt. I Utby finns mataffär, pizzerior, gatukök, frisörer och café samt förskolor och skolor. Flera busslinjer trafikerar in till centrum och det finns även gott om gång- och cykelvägar. Att närområdena Kviberg och Gamlestaden befinner sig i en starkt expansiv fas med nybyggnationer och ett nytt resecentrum bidrar ytterligare till att Utby är ett populärt område.

Närmsta rekreationsområde är Fjällbo Ängar och Fjällboberget som har massor av naturstigar, mäktiga klippformationer och små spännande grottor. Därtill finns inte mindre än 180 klättringsleder med varierande svårighetsgrad.
Från Fjällbo topp får man en hänförande utsikt över Göteborg och ända ut till skärgården. En fem kilometer lång led sträcker sig från Fjällbo till Bergsjön som är en fin badsjö med klippstränder.

Utby inbjuder till ett gemytligt boende för den moderna människan i vacker lantlig miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta