Välkommen till

Solskensvägen 18

Surte

Nytänkande boendekoncept i familjevänligt område med fasta och låga elkostnader

Äntligen har ni möjlighet att förvärva ett mycket populärt radhus på Solskensvägen 18 med fasta elpriser en lång tid framöver. Här bor ni på två plan inklusive en loftvåning med egen terrass på totalt 167 kvm fördelat på sex rum varav tre till fyra sovrum. Bostaden ingår i boendekonceptet Green Village som har fokus på hållbarhet, miljö och design i ett unikt samarbete med naturens egna krafter. Med förnyelsebar el, värme från berget till punkthusen och varmvatten till radhusen från solenergi erbjuder Green Village ekonomisk och långsiktig miljösmarthet i kombination med byggteknisk kompetens, modern teknologi och arkitektur.

Läs hela beskrivningen
Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Patricia
ansvarig mäklare
Patricia Warnlöf
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponerad enligt följande:


ENTRÉPLAN

Kör upp bilen och parkera bekvämt framför bostaden i den tillbyggda carporten med förråd som dessutom är utrustad med elbilsladdare. Eftersom boendekonceptet just nu har fasta elpriser kan du ladda bilen utan att oroa dig för dyra elräkningar. Innanför ytterdörren möts man av en ljus och öppen hall med goda förvaringsmöjligheter för hela familjens ytterkläder. Golvet kläs praktiskt med klinkergolv som har golvvärme.

Från hallen kommer man direkt till det stora köket som har en öppen och härlig planlösning med ljusinsläpp från flera vädersträck. Trivsamt och mycket arbetsvänligt med köksö som bjuder in till matlagning och umgänge med familj och vänner. Köksinredning och kakel går i vitt och som snyggt bryts av med en mörkgrå bänkskiva och rostfria vitvaror. Den maskinella utrustningen betår av induktionshäll, köksfläkt, diskmaskin, mikro, inbyggnationsugn samt side-by-side kyl och frys. Golvet kläs av ekparkett vilket är genomgående för hela entréplan och väggarna är vitmålade.

Från köket når ni vardagsrummet samt matsalen som vätter ut mot altanen och här finns gott om plats för soffgrupp med soffbord och tv-möbel för familjens filmkvällar. Matplatsen ligger något avskilt och rymmer ett matbord med sex till åtta matplatser. Härifrån når ni även den underbara och insynsskyddade altanen som gör sig extra bra under vår och sommaren. En perfekt plats för avkoppling eller grillmiddag med familj och vänner.

På detta plan har ni även ett av de två helkaklade badrummen som är utrustat med dusch, wc, kommod med skåp, spegel och ytterligare några väggfasta skåp för alla badrumsartiklar. Badrummet har även golvvärme för extra komfort. Stilrena färger med vitt kakel på väggarna och ett mörkgrått klinkers på golvet. Intill detta badrum har ni en separat tvättstuga som gör det möjligt att tvätta utan att upptaga ett helt badrum. Utrustningen här består av tvättmaskin, torktumlare och handfat.


ÖVRE PLAN

En trappa upp finner ni husets tre sovrum som alla är rymliga varav ett är extra stort. Samtliga sovrum har inbyggda garderober och har vitmålade väggar och ett fint parkettgolv. På detta plan har ni även ett allrum som kan inredas med soffgrupp, soffbord samt tv-möbel och utgör en perfekt plats för barnen att umgås på.

Intill har ni det andra badrummet som istället för dusch är utrustat med badkar vilket oftast är uppskattat hos barnfamiljen. Utöver det består inredningen av wc, handfat, spegel och väggfasta skåp. Även detta badrum har vitt kakel och mörkgrått klinkers. Intill badrummet finns även en klädkammare för extra förvaring.


LOFTVÅNING

Allra längst upp kommer ni till loftvåningen som kan användas helt efter tycke och behov såsom ett fjärde sovrum, kontor, gym eller allrum. Och det bästa av allt, en helt egen takterrass med många soltimmar. Här kan man sitta och njuta av lugnet med en bra bok och en god kopp kaffe.

Området som sådant är mycket barnvänligt och precis intill har ni förskolan Glasblåsaren och inte långt bort ligger Surteskolan. Förskolans lekplats går att använda både på kvällar och helger. Här bor ni i ett modernt och bekymmersfritt boende i många år då byggåret är 2019. Ni har även låga driftskostnader och ett klimatsmart boendekoncept som särskiljer sig från mycket från den övriga marknaden.

Via bil eller pendeltåg kommer ni till centrala Göteborg på cirka 10 minuter. Det finns även många restauranger i närområdet och inte långt från matvarubutiker och övrig dagligvaruhandeln.


Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Ekonomi
Fastighet

Karta